Felkészülés | Magyarországi edzőtábor is szerepel felnőtt női csapatunk programjában

​​​​​​​Bár a pontvadászatok téli szünet utáni újraindulására még várni kell, a felnőtt és akadémiai csapataink számára lassan véget ér a pihenő időszaka. Felnőtt női együttesünk január 15-én áll munkába.

Felkészülés | Magyarországi edzőtábor is szerepel felnőtt női csapatunk programjában

Bár a pontvadászatok téli szünet utáni újraindulására még várni kell, a felnőtt és akadémiai csapataink számára lassan véget ér a pihenő időszaka. Felnőtt női együttesünk január 15-én áll munkába.

Január 15-én, hétfőn találkozik újra a Szuperliga felsőházi rájátszásába igyekvő felnőtt, női együttesünk kerete. Kollár Péter tanítványai a kötelező orvosi vizsgálatok és fizikai felméréseket követően egészen február 18-áig hazai környezetben készülnek. Ebben az időszakban több edzőmérkőzés is tervben van, ezek jelenleg még szervezés alatt állnak.

Antal Anitáék február 18 és 25. között Magyarországon fognak edzőtáborozni, a csapat főhadiszállása Csákváron lesz. Az edzések javarészt szintén Csákváron lesznek, de szükség esetén Felcsúton, a Puskás Akadémia FC edzőközpontjában is lehet majd tréningezni. Az edzőtábor ideje alatt a csapat biztosan összecsap a Szekszárd, a Komárom és a Puskás Akadémia együttesével.

Egy meccs van hátra az alapszakaszból

Kollár Péter együttesére egyetlen alapszakasz-mérkőzés vár a tavaszi szezonban, március 2-án, vagy 3-án a Besztercei Gloria otthonában fognak szerepelni a lányok. A tét nem kisebb, mint a jelenlegi, felsőházi rájátszást érő, negyedik helyezés megtartása. Ehhez egy döntetlen is elég, ám győzelem esetén a második hely is elérhető.

A női csapat felkészülési programja
Január 15. felkészülés kezdete
Január 15. Orvosi vizsgálatok
Január 16. Fizikai felmérések
Február 18-25. edzőtábor - Csákvár (edzések Csákváron és a Puskás Akadémián)
Felkészülési mérkőzések:

Február 18. Szekszárdi UFC Women's Football (helyszín: Szekszárd)
Február 21. Komáromi FC (helyszín: egyeztetés alatt)
Február 24. Puskás Akadémia FC (Felcsút)

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza