Kispad | Benkó Tihamér

Kispad | Benkó Tihamér

A hétközi, hatodik fordulóból elhalasztott, Kolozsvári Universitatea elleni mérkőzést a lefújást követően Benkó Tihamér vezetőedző értékelte.

“Nehéz, kiélezett meccsre számítottunk, ilyeneket játszottunk eddig is a kolozsvári csapat ellen. Az első félidőben nehezen tudtunk építkezni, jól zárta a területeket az ellenfél, nyomás alá tudtak helyezni bennünket, nekik volt is volt több lehetőségük. A félidőben egy-két dolgon próbáltunk változtatni, a második játékrészben sikerült is több lehetőséget kidolgoznunk.

Voltak nehéz periódusai ennek a játékrésznek is, amikor beszorultunk, de sikerült elkerülni hogy gólt kapjunk. Az utolsó percekre emberhátrányba kerültünk, majd a 90. perc után a játékvezető egy egyértelmű, az ellenfél által a mi tizenhatosunkban elkövetett szabálytalanság után nem nekünk ítélt szabadrúgást, hanem az ellenfélnek büntetőt. Ezt gólra váltotta a kolozsvári csapat, amivel megnyerte a meccset. Összességében több lehetősége volt a vendég csapatnak, de nagyot küzdöttünk mi is, megérdemeltük volna legalább a döntetlent. Sajnálatos, hogy egy ilyen döntés fosztott meg ettől bennünket. Viszont saját magunkkal kell foglalkoznunk, dolgozni a hibáink kijavítását és a lehető legtöbbet kihozni a hátralévő meccsekből”.

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza