Kispad | Elitliga U15 | Ubrankovics Zoltán | Brassói Kids Tâmpa – FK Csíkszereda 0–2

Az U15-ös csapat brassói győzelmüét Ubrankovics Zoltán vezetőedző értékelte.

Kispad | Elitliga U15 | Ubrankovics Zoltán | Brassói Kids Tâmpa – FK Csíkszereda 0–2

"Kiegyensúlyozott első percek után az ellenfelünk egyre veszélyesebbé vált a kapunkra. Ez annak volt köszönhető, hogy a középpályát a visszalépő, 9-es pozícióban játszó játékos megjátszásával, játékkal vagy párharccal, át tudták játszani és középen a védelmünkre lendületből tudták rávezetni a labdát, a folyosókba belőve néhány esetben a kapusunkra rávezették labdát és bizony bravúrra volt szüksége Karda Hunornak, hogy ne kapjon gólt.

A középpályán történt pozíciócsere egy kicsit kifogta a szelet a vitorlájukból, de veszélyességük nem múlt el. Labdabirtoklásunkkor ugyan az ellenfelünk fent védekezett, de ki tudtuk hozni a labdát, viszont a támadó zónában közvetlen a box előtt az utolsó passzok, befejezések hibásak voltak, így nem tettük próbára 14 éves kapusukat.

A második félidőben nem középen, hanem szélén próbált mögénk kerülni ellenfelünk, és bizony a kihagyhatatlan helyzetet is kihagyták. A személyi változtatás ezt lokalizálta és a félidő elején a baloldali, majd a jobboldali támadójátékunk felerősödésével egyre többet tudtunk mögéjük kerülni. Két ilyen jobboldali támadás végén először egy bepasszolás utáni lövés előkészítésével Ilyés Máté kirúgta a hosszú oldalt, majd később Vass Norbi harcolt ki egy tizenegyest, amit Sajgó Kristóf értékesített.

Nagyon értékes győzelmet arattunk Brassóban, hisz az ellenfelünk szervezett volt, jó labdarúgókból állt. Főleg elöl, támadó játékban voltak kiemelkedőek, de azt kell mondjam, hogy a védelmünk, és főleg a két belső védőnk, ismét kiemelkedőt nyújtott. Természetesen mindenki részese volt ennek a győzelemnek, mert ezt nem egyének hanem a csapat éri el és minden kapott, vagy rúgott gól egy folyamat része. Az, hogy mi jöttünk jól ki ebből, annak köszönhető, hogy szervezettek voltunk, nem bizonytalanított el az ellenfelünk fölénye, vagy gólhelyzetei. Pánik és felelős-keresés helyett a pályán belül is a megoldásokra koncentráltak a srácok, ami meghozta a sikert. Az ellenfelünk bizonyította, hogy nem érdemtelenül győzte le a Botoșani csapatát hazai pályán. Mi jól kihasználva gyenge pontjaikat, jobban bírva a végjátékot, győzelemmel tudtuk abszolválni ezt a mérkőzést. Ezúton is gratulálok a srácoknak, nagyon értékes győzelmet arattunk, de le fogjuk vonni a következtetéseket, hogy a következő mérkőzésen, mérkőzéseken ne kerüljünk ilyen helyzetbe".HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza