Kispad | Elitliga U15 | Ubrankovics Zoltán

Jászvásáron szerepelt U15-ös, elitligás együttesünk. Az egygólos vereséggel zárult találkozót Ubrankovics Zoltán vezetőedző értékelte "Kispad" rovatunkban.

Kispad | Elitliga U15 | Ubrankovics Zoltán

"Ugyan kezdeményezők voltunk, pláne annak tükrében, hogy az ellenfelünk teljesen beállt a saját büntető területe és fél pálya közé, mégis nehezen találtuk meg a mérkőzés ritmusát, pontatlanok voltunk. Érződött a keddi mérkőzés utóhatása, tompák voltunk, lassan viteleztünk ki és főleg a hosszú labdáink, amikkel próbálkoztunk az általunk is kreált üres területekre berúgni, pontatlanok voltak. Labdaszerzésben próbáltuk kiterelni őket szélre, de csak egyszer sikerült, amikor sikeresen labdát is tudtunk szerezni, egyéb esetben középen próbálták felhozni a labdát, ahol jó ütemben léptek be a játékba és ütközésekből győztesen tudtak kikerülni. Ennek következtében többször át tudták játszani a középpályát és próbálták indítgatni csatáraikat. Egy ilyen után határozatlan tisztázásunkból kiharcoltak egy bedobást, majd abból egy szögletet, amiből jobb odafigyeléssel elkerülhető gólt kaptuk.

A második félidőben próbáltunk pozíció és személycserékkel javítani a játékunkon. Ugyan több volt az elmozgás, de az üres játékosokat továbbra se mertük laposan megjátszani és abból építkezni. Kevesebbszer, mint az első félidőben, de még mindig sok labdát elívelgettünk pontatlanul, céltalanul. Amikor laposan fel mertük vállalni játékot, akkor főleg baloldalt mögéjük tudtunk kerülni, adódtak veszélyes beadásaink, pontrúgásaink, de azok vagy elkerülték a kaput, vagy nem érkeztünk időben oda. A középpályát továbbra is ők tudták jobban átjátszani és ebből egyszer-kétszer a több kockáztatás miatt veszélyes helyzetek alakultak ki a kapunk előtt. Pacuraru Dávid és Sajgó Kristóf belépésével erre a területre a középpályát a mérkőzés vége felé már jobban át tudtuk játszani és ebből alakultak ki olyan szituációk, amikből, igaz nyomás alatt, de gólt, gólokat szerezhettünk volna. Hiányzott azonban az utolsó jó döntés és a pontosság, valamint fejben és fizikálisan való frissesség.

A játékosok az állapotuk és a technikai és taktikai felkészültségüknek megfelelően mindent megtettek sikeres szereplésért. A játékunkban most nem volt benne a győzelem, de vereséget sem érdemeltünk. Maga az eredmény miatt szomorú vagyok, de a mérkőzés nagyon sok tanulsággal szolgált, amit a jövőben biztos vagyok benne, hogy jól tudunk majd hasznosítani. Ellenfelünk meghatározója a csoportnak, hisz itt, ezen a szűk és rövid hazai pályájukon szintén 1–0-ra le tudta győzni a Steaua Bukarestet is és vereséget a csoport másik legjobb csapatától, a Botoșani-tól szenvedte el idegenben. Javítanunk a következő mérkőzésen, itthon, a Bukaresti Dinamo ellen kell".HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza