Kispad U18│Ubrankovics Zoltán│FK – Poli 1:2 (0:1)

Kispad U18│Ubrankovics Zoltán│FK – Poli 1:2 (0:1)

Az Ifiligában nemvárt vereséget szenvedő csapatunk vezetőedzője, mielőtt értékelt volna, előbb végignézte és részletesen elemezte a vesztes csata videofelvételét. Mégpedig alaposan, hiszen Ubrankovics Zoltán, nem sokkal éjfél előtt juttatta el honlapunkhoz sorait.

Az első félidőben - a beálló ellenfél ellen – sok érintővel, sokat gondolkodva, lassan váltva oldalt, ritmustalanul játszottunk. Emelet nem tudtuk megakadályozni, hogy a belső védőik mélységből indítsák csatáraikat.

A második félidőben gyorsabban járattuk a labdát, egy két érintőből próbáltunk oldalt váltani. Főleg bal oldalon, Birtalan Tamás révén hatékonyabbá vált a támadójátékunk, amelynek megnyilvánulása volt a gól és a kialakuló helyzetek. Ekkor akár eldőlhetett volna a mérkőzés a mi javunkra.

Kicsit kockáztattunk is, ami miatt kinyíltunk és néhányszor megtudtak kontrázni minket. Ekkor szükség volt Bencze Máté Mátyás bravúrjaira, hogy meccsben maradjunk. Szomorú vagyok, hogy két gólt ajándékoztunk ellenfelünknek, viszont el kell ismernünk, hogy a temesváriak több nagyobb gólhelyzetet alakítottak ki.

Sajnos ez a mérkőzések nem a mi javunkra dőlt el, de a kollégáimmal azon dolgozunk továbbra is, hogy a jövőben felénk billenjen a mérleg. Ebből a vereségből okulnunk kell és a következő mérkőzésen csökkentenünk kell a hibáink számát és növelnünk a támadásaink hatékonyságát.

https://youtu.be/bPi8AHQhMZ8

Ubrankovics Zoltán együttese, jövő vasárnap, a Kolozsvári Viitorul Futballakadémia ellen javíthat. Legidősebb akadémistáinknak nem lesz könnyű dolguk, hiszen a Kincses Városban működő három utánpótlás műhely közül, a kiemelt tehetségek több fronton zajló versenyeztetésére, talán itt fordítanak a legnagyobb hangsúlyt. Ráadásul a találkozóra a Dan Anca Sportközpont – inkább erőfocira alkalmas – gyenge minőségű, hepehupás pályáján kerül sor.

Ráduly Róbert Kálmán

2022. augusztus 21.HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza