Liga 2 | Isten hozott, Pintér Bence!

Liga 2 | Isten hozott, Pintér Bence!

Harmadik hetébe lépett liga 2-es felnőtt, férfi csapatunk felkészülése. Az előző szezonban szerepelt keretből nyolc játékos távozott, de már érkezőkről is be tudunk számolni szurkolóinknak. Ismerjék meg Pintér Bencét, aki a Kelen SC csapatától érkezett Csíkszeredába!

A 27 éves Pintér Bence a magyar harmadosztályban szereplő Kelen SC-ben töltötte a legutóbbi szezont.

"Két hete érkeztem próbajátékra Csíkszeredába és még az első héten meg tudtunk egyezni a klubbal, egy plusz egy évre köteleztem el magam az FK-nál" – mondta el a játékos, aki leginkább a védekező középpályás szerepkörében érzi jól magát a pályán. Mint elárulta, a Puskás Akadémiánál nevelkedett, és utánpótlás labdarúgóként több alkalommal is járt Csíkszeredában. Itt volt a Márton Áron Gimnázium mögötti műfüves pálya avatásakor is, Csürös Attilával közösen vágták el a szalagot az átadó ünnepségen, tudtuk meg (ez 2013. októberében történt, szerk. megj.).

"Jelena Ricsi Csákváron volt csapattársam, az NB2-ben, vele beszéltem, amikor adódott a lehetőség, hogy idejöjjek. Ő azt mondta, ez egy jó lehetőség és minden adott a munkához. Mindezt alá is tudom támasztani, nagyon jól érzem magam itt, kiváló a felszereltség a klubnál, fantasztikusak az edzőpályák" – osztotta meg lelkesen Bence. Hozzátette: szeretné kivívni, hogy minél több játéklehetőséget kapjon a csapatban, szeretné "felépíteni magát", helyes útra terelni a pályafutását, amiről úgy érzi, megrekedt az utóbbi években.

Az NB1-ben is bemutatkozott

"Fiatalon be tudtam mutatkozni az NB1-ben, a Puskás Akadémiánál. Kilenc alkalommal szerepeltem az első osztályban, aztán kölcsönadtak Csákvárra, majd játszottam Vácon is a másodosztályban. Szeretném fizikálisan és mentálisan is rendbe tenni magam és remélem, jó pár évig tudok majd futballozni még!" – fogalmazta meg a középpályás, aki egyedül költözött Csíkszeredába, ám tervei szerint barátnője minél gyakrabban meg fogja majd látogatni.

Bence kilátogatott az elmúlt hétvégén a székely válogatott mérkőzéseire, ezzel kapcsolatosan is megosztotta élményeit. "Zseniális volt a légkör, igazi futballhangulat uralkodott a stadionban, öröm volt kijönni. Hallottam, hogy itt nagyon szeretik a futballt és remélem, jó mérkőzéseket fogunk átélni együtt a szurkolókkal!" – zárta beszélgetésünket Pintér Bence.

Sok sikert kívánunk, Bence!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza