Liga 2 | Változások a keretben - hárman távoztak

Változásokat hozott a téli szünet liga 2-es, felnőtt férfi csapatunk keretében.

Liga 2 | Változások a keretben - hárman távoztak

Változásokat hozott a téli szünet liga 2-es, felnőtt férfi csapatunk keretében. A csapattól még december folyamán távozott az Újpest együttesétől tavaly nyáron kölcsönbe érkező Szabó Bálint, a napokban pedig Csiszer Balázs és Magyari Szilárd is követte a fiatal védőt. Magyarinak már megvan az új csapata is.

Visszatért az Újpest FC csapatához Szabó Bálint. A fiatal védőjátékos augusztusban csatlakozott liga 2-es csapatunkhoz, az őszi idényben mindössze öt bajnoki mérkőzésen kapott bizonyítási lehetőséget, míg a Román Kupában egy alkalommal lépett pályára. Csiszér Balázs a 2023/2024-es szezon őszi mérkőzései során ugyancsak ötször szerepelt csapatunkban, 2021 óta összesen 18-szor húzta magára a piros-fekete mezt a másodosztályban és egy kupatalálkozón is szerepelt ez idő alatt.

Magyari Szilárd nyolcszor kapott lehetőséget az ősz folyamán a bajnokságban, egyszer volt eredményes, és a Román Kupában is kapott egy meccset. Tagja volt a 2018-ban a kupasorozatban bravúrral szereplő együttesnek, a Dinamo Bukarest elleni hazai mérkőzésen emlékezetesen nagy gólt szerzett. 2020-as távozát követően megfordult a Soroksár, a Csákvár és a Dorog együttesénél is, majd 2023 nyarán visszatért az FK-hoz. Piros-feketében 27 liga 2-es meccsen négyszer köszönt be az ellenfeleknek. A támadó a harmadosztályban vitázkedő Medgyesi SK-nál folytatja, ezt szerdán jelentette be a fekete-fehér csapat.

Mindhárom játékosnak köszönjük az FK Csíkszereda csapatáért tett szolgálatait és sikerekben gazdag pályafutást kívánunk a továbbiakban!

 

 

 HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza