Liga 3 | Egy góllal jobb volt a Darabani

Liga 3 | Egy góllal jobb volt a Darabani

Gól nélküli első félidőt követően egygólos vereséget szenvedett Liga 3-as csapatunk Darabani-ban. A hazaiak a rendes játékidőt követő hosszabbításban szerezték a győztes gólt.

Bár jól tartotta magát, a hajrában kapott góllal kikapott Liga 3-ban szereplő fiatal csapatunk Darabani-ban. Gól nélküli első félidőt követően a hazaiak az 56. percben szerezték meg a vezetést. A mérkőzés hajrájához közeledve a csereként pályára lépő Csala Róbert 11-es góljával kiegyenlítettük az állást, ám a ráadás perceiben szerzett találattal a Darabani kicsikarta a győzelmet.

A sérülések miatt megtizedelt és a hétközi nemzetközi meccs fáradalmait lábukban hordozó csapatunk nem vallott szégyent, de ez most csupán a tisztes vereségre volt elegendő. Demény Norbert fiai a táblázat utolsó helyére csúsztak vissza, ám hátrányuk csupán négy pont a hetedik Miroslavával szemben.

A következő fordulóban, pénteken hazai pályán javíthatunk, amikor a második helyezett ACS Şomuz Fălticeni érkezik Csíkszeredába.

Liga 3., 1. csoport, alapszakasz 7. forduló
CSO Viitorul Darabani – FK Csíkszereda II. 2–1 (0–0)
Darabani, Chirica Puşcaşu Stadion
Vezette: Moisă Mihai (Jászvásár), asszisztensek: Hriscu Vlad (Voroveşti), Lucaci Claudiu (Bákó)
Az FK Csíkszereda gólját Csala Róbert szerezte büntetőből a 81. percben.
FK Csíkszereda: Bartók Alpár – Baga István Szabolcs, Szín Ferenc, Vereguț Daniel, Hadnagy Tamás, Vita Dániel, Sebestyén Botond (Nagy Botond, 62.), Boni Csaba (Csala Róbert, 78.), Bărăbaș Marius, Sándor Raul, Biró Tamás (Bóné Márk, 62.) Vezetőedző: Demény NorbertHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza