Női Liga 1 | Kolozsváron indul a rájátszás

Női Liga 1 | Kolozsváron indul a rájátszás

A Kolozsvári Universitatea Olimpia ellen kezdi a felsőházi rájátszást Liga 1-es női csapatunk. Albu László együttesének nem kedvezett a sorsolás, az első fordulókban a bajnokság két kiemelkedő csapata vár a lányokra.

Első Liga 1-es szezonjában a várakozásokat messze felülmúlva a negyedik helyen zárta az alapszakaszt újonc felnőtt női együttesünk. A hatcsapatos play-off nyitó mérkőzésén, pénteken ahhoz a Kolozsvári U Olimpiához utazunk, akiktől az ősz során vállalható különbségű, ám sima vereséget szenvedtünk. A téli felkészülés alatt is összecsaptunk a fekete-fehérekkel. A kincses városban lejátszott edzőmeccsen is jobbnak bizonyult a bajnokságban 2010 óta egyeduralkodó gárda.

Sűrű tavasz vár ránk

A kolozsvári kiszállás után a második fordulóban a bajnokságot vezető Temesvár otthonába látogat Albu László együttese. Nem hiába mondta a tréner a sorsolás hallatán, hogy a rájátszás számunkra a harmadik fordulóval indul... Tegyük gyorsan hozzá, akkor sem vár ránk könnyű feladat, hiszen a megyei rivális, Vasas Femina érkezik majd Csíkszeredába március 26-án.

Az első két játéknap mindenképp segíthet abban, hogy összeálljon a csapat játéka. A két favorittal vívott bajnoki meccs között vár ránk még egy kupatalálkozó is. A sorozat nyolcaddöntőjében az az Universitatea Galați látogat hozzánk, amelyet a bajnokság hetedik fordulójában könnyedén győztünk le hazai pályán. A kupában a legjobb nyolc közé jutás tehát mindenképpen jogos igény a csapat felé. A bajnokságban a Temesváron és a Kolozsváron kívül a Vasas Femina, a Banat Girls és a Bukaresti Carmen ellen joggal reménykedhetünk győzelemben, pontszerzésben a május végén záródó rájátszásban.

A lányok menetrendje

Március 03. 13.00 óra, Kolozsvári U  Olimpia – FK Csíkszereda
Március 18. 13.00 óra, Temesvári Politehnica – FK Csíkszereda
Március 12. 14.30 – Románia Kupa, nyolcaddöntő, FK Csíkszereda – FC Universitatea Galați
Március 26. 11.00 óra, FK Csíkszereda – Vasas Femina FC
Április 01. 15.00 óra, Bukaresti Carmen – FK Csíkszereda
Április 22. 13.00 óra, FK Csíkszereda – Banat Girls
Április 30. 11.00 óra, FK Csíkszereda – Kolozsvári U  Olimpia
Május 07. 11.00 óra, FK Csíkszereda – Temesvári Politehnica
Május 14. 11.00 óra, Vasas Femina FC – FK Csíkszereda
Május 21. 11.00 óra FK Csíkszereda – Bukaresti Carmen
Május 28. 11.00 óra Banat Girls – FK Csíkszereda

Képernyőn a play-off meccsek

Újdonság a női labdarúgás kedvelői számára, hogy a felsőházi rájátszás találkozói közül minden fordulóban kettőt élőben közvetít a FRF TV, illetve a Pro Arena televízió. Az FK Csíkszereda alábbi találkozói lesznek követhetők élőben az első öt fordulóban:

Március 03. 13.00 – FRF TV
Kolozsvári U  Olimpia – FK Csíkszereda
Március 18. 13.00 – FRF TV
Temesvári Politehnica – FK Csíkszereda
Április 01. 15.00 – FRF TV
Bukaresti Carmen – FK Csíkszereda
Április 22. 13.00 – FRF TV
FK Csíkszereda – Banat Girls

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza