Válogatott | Egy félidőt kaptak az FK-s fiúk

Válogatott | Egy félidőt kaptak az FK-s fiúk

Szlovéniában edzőtáborozik a napokban Románia U19-es válogatottja, soraiban az FK Csíkszereda tehetségeivel, Kovács Márkkal és Omar El Sawyval

Vereséget szenvedett első szlovéniai edzőmérkőzésén a román U19-es válogatott, amelybe meghívót kapott csapatunk két tehetséges, fiatal játékosa, Kovács Márk és Omar El Sawy is. A keddi, házigazdák elleni találkozón mindkét fiú egy félidőnyi lehetőséget kapott, az első játékrészben voltak pályán mindketten.

A találkozón a szlovének az első félidőben büntetőből szerezték meg a vezetést, majd a hajrában még kétszer betaláltak és háromgólos győzelmet arattak a trikolórok felett.

Szlovénia U19 – Románia U19 3–0 (1–0)
Terme Čatež
Gólszerzők: Anel Zulic (37., büntetőből), Nino Milic (79.), Tom Kljun (90.)

Románia U19 (első félidő): David Dincă – David Maftei, Kovács Márk, Tudor Moțiu, Alexandru Șuteu – Ionuț Costea, Alin Boțogan – Ianis Malama, Omar El Sawy, Alexandru Musi – Atanas Trică

Románia U19 (második félidő): Valentin Mărgărit – Andrei Dorobanțu, Ungurenașu Dragoș, Emanuel Codrea, Robert Sălceanu – David Sala, Dan Pureca – Cristinel Dinu, Eduard Radaslavescu, George Leață – Gabriel FulgaHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza