Női Liga 2│23 percet tartott

Női Liga 2│23 percet tartott

Meglepően alakult a női második ligás csapatunk bajnokija, amely 23 percnyi játék után véget ért.

Női csapatunk a Suceava megyei Nicu Gane ellen húsz perc alatt öt gólt lőtt, de a vendégek már startból csak egy kapussal és kilenc mezőnyjátékossal érkeztek és játék közben folyamatosan sérültek le, így a brassói játékvezető idő előtt véget vetett a találkozónak.

Albu László vezetőedző örült a három pontnak, de láthatóan csalódott volt amiatt, hogy az ellenfél ennyire komolytalan volt:

"Amikor egymás között játszunk az sokkal hatásosabb, de miután az ellenfél és a játékvezetők is elmentek, még 30 percet egymás között játszottunk, hogy legyen meg a terhelés a lányoknak. Szerettem volna lehetőséget adni a csere játékosoknak is, de sajnos az ellenfél hozzáállása ezt nem tette lehetővé. A következő fordulóba Bákóban játszunk, ahol gólgazdag meccsre számítok. Mi továbbra is alázatosan készülünk és küzdünk a célunkért."

- Albu László

Női labdarúgó 2. Liga, 1. csoport, 11. forduló: FK Csíkszereda–CS Nicu Gane Fălticeni 5–0

Gólszerzők: Antal Anita (6. perc), Balázs Eszter (8. és 11.), Nyéki Anna (18.) és Bartalis Barbara (20.).

FK Csíkszereda: Salamon Szidónia – Albu Erika, Abos Bianka, Berkeczi Emőke, Szentes Szabina, Nyéki Anna, Antal Anita, Szőke Eszter, Balázs Eszter, Györgyicze Réka, Bartalis Barbara.

Szép ZoltánHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza