Liga 3 | Egy öngól döntött

Liga 3 | Egy öngól döntött

Hiába dolgozott ki több gólhelyzetet ellenfelénél, ismét pont nélkül maradt farmcsapatunk a Liga 3-as bajnokság alsóházi rájátszásában. A három pont sorsát egy szerencsétlenül megpattanó labda döntötte el.

Vendéghelyzettel indult a Fălticeni elleni szerdai találkozó. A Sportpark közönsége azt láthatta, hogy a 4. percben Becze Máthé Mátyás egy bal alsó saroknál mutatott be remek védést. A 10. percben sorozatban lőhettük a szögleteket, ám igazán nagy helyzetet nem sikerült ezekből kialakítanunk, Vita Dániel erőteljes, ám kaput elkerülő lövését azért feljegyezhettük.

A 18. percben Sebestyén Botond indult meg jól, kissé balról betört a 16-oson belülre, ám a hosszú sarok mellett elszállt a lövése. A 27. percben a vendégek egy magasan fölé szálló próbálkozását láthattuk, majd az agilisen játszó Bujdosó Szilárd lőtt fölé. A 37. percben közel voltunk a gólhoz, Bujdosó lövését blokkolták a vendégvédők, a kipattanót pedig Balogh Szilárd a bal alsó sarok mellé helyezte. A szünetig még néhány sárga lap került a jegyzőkönyvbe, és gól nélküli döntetlennel mentek pihenőre a felek.

Öngól és kapufa

A második játékrészt Sebestyén fölé szálló próbálkozása vezette fel, majd Nagy Botond eresztett meg középről egy lövést, a kapus biztosan fogta a kapu közepébe tartó labdát. Az 57. percben a látogatók 16-osa, Popovici alig tévesztette el a bal alsó sarkot, majd Julei Eduard léc alá tartó lövésénél mentett nagyot Becze. A 64. percben egy középpályán történt labdavesztés után gördült a vendégek támadása, a 16-oson belülre érve Savin Alexandru eresztett meg egy lövést, amely Vita Dániel lábán olyan szerencsétlenül pattant meg, hogy a tehetetlen Becze fölött a kapu jobb oldalába hullott (0–1).

A 70. percben két alkalommal is Hodgyai László veszélyeztetett. Előbb a lövését blokkolták, majd az ezt követő szögletet követően a kapus kezébe fejelt. A 76. percben ennél is közelebb volt Hodgyai a gólhoz, bal oldali szögletet követően a felső lécen csattant a fejese. Az utolsó momentum szintén az ő nevéhez köthető, Sebestyén Botond jobb oldali beadását követő, jobb alsó sarkot célzó fejese a kapusban halt el. A több gólszerzési lehetőséget kihagyó csapatunk egy szerencsétlenül megpattanó labdát követő öngóllal kapott ki. Négy forduló, három mérkőzés maradt hátra a szezonból (egy játéknapon szabadnaposak leszünk).

Liga 3, play-out, 1. csoport, 6. forduló
FK Csíkszereda – Şomuz Fălticeni 0–1 (0–0)

Csíkszereda, Sportpark
Vezette: Manu Paul (Puchenii Mosneni), asszisztensek: Chioibașu Alexandru (Ploieşti), Ionica Alin (Ploieşti)
Gólszerző: Vita Dániel (63., öngól)
Sárga lap: Vita Dániel (39.), Nagy Botond (43.), Szin Ferenc (62.), Sebestyén Botond (82.), ill. Maganu Vasile (40.), Alecsandru Andrei (86.)
FK Csíkszereda II.: Becze Máthé Mátyás – Szin Ferenc (Szőke Lénárd, 66.), Vereguț Dániel, Vita Dániel, Csiszer Balázs (Dencsák Kristóf, 66.), Sütő Zalán (Suciu Toni, 82.), Bujdosó Szilárd, Sebestyén Botond, Baga István Szabolcs, Balogh Szilárd (Hodgyai László, a szünetben), Nagy Botond (Miklós Norbert, 82.) Vezetőedző: Demény Norbert
Fălticeni: Voronciuc Dănuț – Maganu Vasile (Julei Eduard, 46.), Cîrstean Goerge (Nistor Mihai, 88.), Bejenar Daniel, Mwoau Promise, Asibey Emmanuel, Bolu Pascal (Savin Alexandru, 46.), Maxim Ciprian (Popovici Georgiță, 46), Pascu Emanuel (Ciobanu Eduard72.), Metripariu Andrei, Alecsandru Andrei Vezetőedző: Stoica Daniel

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza