Felkészülés | A bronzéremért játszunk a Kukkonia Cup-on

Egy győzelem mellett, egy-egy döntetlen és vereség került ifiligás együttesünk neve mellé a Dunaszerdahelyen zajló VIII. MOL Kukkonia Cup csoportmérkőzései során. Demény Norbert tanítványai szombaton a harmadik helyért játszanak a házigazda DAC csapatával.

Felkészülés | A bronzéremért játszunk a Kukkonia Cup-on

Két találkozó várt pénteken ifiligás csapatunkra a VIII. MOL Kukkonia Cup második játéknapján. A délelőtti ETO FC Győr elleni nagyszerű győzelem után a felvidéki Somorjai TK egy góllal jobbnak bizonyult acsapatunknál.

A Kisvárda elleni nyitó-döntetlen után pénteken előbb az ETO FC Győr, majd délután a Somorjai TK várt Demény Norbert együttesére. A kisalföldi zöld-fehérek elleni győzelem után este a Somorja várt az FK-s fiatalokra. Mivel a Kisvárda legyűrte az ETO-t, Balogh Szilárdéknak egy döntetlen is elég lett volna a csoport megnyeréséhez. Ez végül nem jött össze, a felvidékiek egyetlen góllal jobbnak bizonyultak, így ők készülhetnek a szombati, Eszék elleni döntőre.  Mi pedig a bronzéremért fogunk játszani a helyosztók során.

"Jobban szállt bele a mérkőzésbe a Somorja, gólt is szereztek a harmadik percben. Az első félidőt ők dominálták, viszont a második játékrészt teljesen kontroll alatt tartottuk, sajnos nagy erőket, energiákat mozgósítva sem sikerült gólt szerezni. Mindenképpen nagyon motivált volt a csapat, elhivatottan játszottak a fiúk, hiába volt több lehetőségünk, nem értek azok góllá. Készülünk a kisdöntőre egy nem gyenge ellenfél, a DAC ellen" - összegzett a mérkőzés után Demény Norbert vezetőedző.

VIII. MOL Kukkonia Cup, 2. nap
FK Csíkszereda – Somorjai TK 0–1 (0–1)
FK Csíkszereda:
Csíki Szabolcs – Ureche Alexandru, Szőke Lénárd, Göndör Alex, Zelenák Dávid, Bödő Efraim Zoltán, Marosi Krisztián, Leczki Norbert, Colceriu Flavius, Balogh Szilárd, László Norbert Játszott mèg: Iordache Luca, Fazakas Henrik, Birtalan Tamás, Ilie Mihai Vezetőedző: Demény Norbert

Második nap, délutáni eredmények
A-csoport

PAFC – NK Eszék 1–1
DAC – Topolyai TSC 3–1
B-csoport
ETO FC Győr – Kisvárda FC 0–2
FK Csíkszereda – Somorja 0–1
Az A-csoport végeredménye
1. NK Eszék 7 pont
2. DAC 1904 6 pont
3. Puskás Akadémia FC 2 pont
4. Topolyai TSC 1 pont
A B-csoport végeredménye
1. Somorja 6 pont
2. FK Csíkszereda 4 pont (0 gólkülönbség)
3. Kisvárda FC 4 pont (-3 gólkülönbség)
4. ETO FC Győr 3 pont

A szombati program
A 7-8. helyért

10.00 óra Topolyai TSC – ETO FC Győr
Az 5-6. helyért
10.00 óra
PAFC – Kisvárda FC
A 3. helyért
11.30 óra DAC – FK Csíkszereda

Döntő
11.30 óra NK Eszék – Somorja

Farkas Endre

 HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza