Liga 2 | A már szuperligás Slobozia érkezik

Folytatódik a másodosztályú bajnokság rájátszása, szombaton a hétközi fordulóban élvonalbeli tagságát már bebiztosító Unirea Slobozia érkezik Csíkszeredába.

Liga 2 | A már szuperligás Slobozia érkezik

Folytatódik a másodosztályú bajnokság rájátszása, szombaton a hétközi fordulóban élvonalbeli tagságát már bebiztosító Unirea Slobozia érkezik Csíkszeredába.

A CS Mioveni idegenbeli legyőzésével története során első alkalommal jutott fel az első osztály mezőnyébe az Unirea Slobozia együttese. A sárga-kékek a hátralévő négy forduló eredményétől függetlenül osztályt váltanak, hiszen a velünk szemben kidolgozott 13 pontos előny már biztossá teszi az egyik feljutó hely megszerzését.

A másikért még Ilyés Róbert csapata is harcban áll, legutóbbi, sellenberki mérkőzésünkön ugyan nem jött össze a győzelem, ám a gárda kétszer is egyenlíteni tudott, sőt, a végjátékban a győzelmet is megszerezhettük volna. A bennünket jelenleg két egységgel megelőző Bodzavásár sem tudott nyerni, így továbbra is rendkívül szoros a versenyfutás a másik közvetlen feljutó helyért.

Szombati ellenfelünkkel kétszer csaptunk össze a szezon során, mindkétszer idegenben. Az alapszakasz 17. játéknapján Babati Benjamin találatával elhoztuk a pontokat, míg a rájátszás második fordulójában két góllal az Unirea bizonyult jobbnak. Mivel már csupán négy mérkőzés van hátra a play-offból, minden egyes megszerzett pontnak rendkívüli jelentősége lehet, így szombaton egyértelműen a győzelem lesz Kelemen Dávidék célja. Mindehhez nagy szükségünk lesz szurkolkóink támogatására, akik reményeink szerint újra nagy számban űzik-hajtják majd a fiúkat.

A találkozó szombaton 11.30-kor kezdődik az FK Csíkszereda stadionjában. Jegyek kaphatók a bilete.ro oldalon,  valamint a helyszínen egy órával a kezdés előtt. Továbbra is érvényes családi kedvezményünk, minden szülő, felnőtt, aki 14 éven aluli gyermekkel érkezik, ingyenesen léphet be a stadionba a gyermekkel együtt, a rendelkezésre álló helyek függvényében. Kapunyitás: 10.30-kor.

A forduló további mérkőzései
2024. április 28., 11.00 óra
Bodzavásári Gloria – CS Mioveni
2024. április 29., 15.00 óra
Vajdahunyadi Corvinul – Sellenberki SC
A felsőház állása

    M. Gy. D. V. G. GK. Pont
1. Unirea Slobozia 6 4 1 1 7–3  +4 53
2. Vajdahunyadi Corvinul 6 2 3 1 7–5  +2 46
3. Sellenberki SC 6 0 4 2 3–6  -3 46
4. Bodzavásári Gloria 6 1 5 0 6–5  +1 42
5. FK Csíkszereda 6 2 2 2 7–7   0 40
6. CS Mioveni 6 0 3 3 2–6  -4 36

 

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza