Női Liga 1 | A Banat Girls ellen folytatjuk a bajnokságot

Hétközi játéknappal folytatódik a Női Szuperliga küzdelemsorozata, Kollár Péter lányai a Banat Girls ellen lépnek pályára szerdán, idegenben.

Női Liga 1 | A Banat Girls ellen folytatjuk a bajnokságot

Hétközi játéknappal folytatódik a Női Szuperliga küzdelemsorozata, Kollár Péter lányai a Banat Girls ellen lépnek pályára szerdán, idegenben.

Nincs idő a megállásra felnőtt, női együttesünk számára, alig négy nappal a legutóbbi, Temesvár elleni, döntetlenre végződött bajnoki után újabb kihívás elé néznek Antal Anitáék. Ezúttal Temes megyébe utazik Kollár Péter együttese és a Banat Girls ellen lép pályára szerdán délben.

A "bánáti lányokról" kellemes emlékeink lehetnek eddig. Rövid élvonalbeli közös történetünk során négy alkalommal csaptunk össze a kék-fehérekkel, ebből háromszor győztesen hagytuk el a pályát és egy mérkőzés pontosztozkodással zárult. Első alkalommal a 2022/2023-as, első élvonalbeli szezonunkban csaptunk össze velük, méghozzá az alapszakasz zárómérkőzésén. A 2022. decemberében lejátszott találkozón Balázs Eszter találata döntött a javunkra, ezzek a negyedik helyen zártunk, ami újoncként igazán szép teljesítménynek számított. A felsőházi rájátszásban két alkalommal mértük össze az erőnket. Hazai pályán, 2023. áprilisában magabiztos, 3–0-s sikernek örülhettünk, míg idegenben négygólos döntetlennel ért véget az összecsapásunk.

Idén a második játéknapon Csíkszeredában fogadtuk a bánságiakat és gólzáporos mérkőzésen 5–2-es győzelemnek örülhettünk. A párharc legeredményesebb csíkszeredai játékosai Herczeg Andrea és Mezőssy Melánia, mindketten két-két gólt szereztek eddig szerdai házigazdánk ellen. 

Öt meccs, öt különböző helyszín

A Banat Girls – FK Csíkszereda párosítás külön érdekessége, hogy az eddigi négy élvonalbeli találkozónkat négy különböző helyszínen játszottuk le. Első alkalommal a Márton Áron Gimnázium mögötti műfüves pályán találkoztunk, majd a Sportparkban csaptunk össze. Az előző szezon zárómeccsén Nagykomlóson léptünk pályára, az új szezonban pedig az FK stadionban fogadtuk őket. És ezzel nincs vége! A szerdai találkozót a Nagykomlósról telephelyet váltó csapat új otthonában, a nagyőszi (Tomnatic) Feneși Petre stadionban rendezik meg.

A szerdai találkozó játékvezetője a szatmárnémeti Omuţ Marius lesz, segítői az oldalvonal mellett Bogdanel Alexandru és Gozman Pop Cristian Dumitru Nagyváradról. A mérkőzés szerdán 12.00 órakor kezdődik a nagyőszi Feneși Petre stadionban, és élőben közvetítik a frf.tv oldalon.

Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza