Elitliga U16 | Idegenben vertük a Brassót

Elitliga U16 | Idegenben vertük a Brassót

Idegenben, a Brassói Kids Tâmpa elleni sikerrel indította a felsőházi rájátszás tavaszi fordulóit U16-os, elitligás együttesünk.

A hosszú téli szünetet követő első játéknapon Brassóban volt jelenése a csoport második helyén telelő U16-os,elitligás csapatunknak. A fiúk remekül kezdték az összecsapást, az első adandó helyzetet sikerült ki használni. A 7. percben Ambrust ütközte le az egyik hazai védő, a megítélt szabadrúgást Jakab Krisztián értékesítette mintegy 22-24 méterről (0–1).

A továbbiakban is sikerült nyomás alatt tartani az ellenfelet, csupán egyetlen ellentámadásuk okozott némi veszélyt a kapunk előtt, de mellé lőttek a kialakult helyzet végén. A félidő hajrájában Keszlert buktatták a 16-oson belül, a bíró befújta a büntetőt, Păcuraru pedig értékesítette azt (0–2). Így kétgólos vezetéssel mentünk félidőre. A második játékrészben is több helyzetig és ziccerig is eljutottunk, de az eredmény változatlan maradt. Megérdemelt győzelmet arattak a fiúk, aminek eléréséhez a védelem magabiztos játéka is kellett.

Szakál Csaba tanítványai ezzel a győzelemmel megerősítették második helyezésüket a play-off 1. számú csoportjában, egy hét múlva az FC Botoşani otthonában vendégszerepelnek.

Elitliga U15, play-off 1. csoport, 5. forduló
Brassói Kids Tâmpa – FK Csíkszereda 0–2 (0–2)

Brassó, műfű
Vezette: Szakács József (Sepsiszentgyörgy), asszisztensek: Onea Alexandru (Szitabodza), Benkó Andrea Henrietta (Középajta)
Gólszerzők: Jakab Krisztián (7.), Păcucaru Luca (39.)
Sárga lap: Grideanu Horia (6.), ill. Jakab Krisztián (68.), Varró Richárd (76.)
Brassó: Emilian Lazar – Bordeanu Vlad, Petrea Răzvan (Daraban Andreas, 49.), Grideanu Horia, Costin Marin, Necsuta Marian, Tripe Daniel, Barnea Cosmin (Tronciu Leonard, 49.), Horneț Cristian (Giurgiu Andrei, 49.), Ungureanu David, Mihaiescu Dragoș (Stan Rareș, 75.) Vezetőedző: Vasile Tatarciuc
FK Csíkszereda: Szilágyi Márton – Vorga Hunor (Papp György, 65.), Sas David, Balint Eric, Nagy Lóránd (Gáll Péter, 68.), Tóth Pál Előd (Nagy Botond, 41.), Bödő Efraim Zoltán, Păcuraru Luca, Keszler Roland, Ambrus Szabolcs (Varró Richárd, 72.), Jakab Krisztián Vezetőedző: Szakál Csaba

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza