Hírek / Minden hír
Események | FK családi nap futballal, főzéssel, jókedvvel

Hagyományosan családi sportnappal zárta a 2023/2024-es idényt az FK Csíkszereda.

Tovább

Kitekintő | Szilágyi Márton: „Meghatározó két évet töltöttem Csíkszeredában”

Szeretettel és hálával gondol a Székelyföld Labdarúgó Akadémián eltöltött időszakára Szilágyi Márton.

Tovább

Liga 2 | Köszönjük, srácok!

Távozott liga 2-es együttesünk három játékosa, Apro Claudiu, Nistor Ákos és Dezamits Dominik. Köszönjük, srácok, mindazt, amit az FK Csíkszereda csapatáért tettetek!

Tovább

PP120│A mesterdalnok és a csúcsatléta

Ki labdát rúgni, vívni, lőni, S birkózni is tud mesterül, Az atléták atlétájának Foot-ballt csinálni sikerül…

Tovább

Események | Csak a döntőben maradtak alul az U13-asok

Nagyszabású nemzetközi tornán vett részt Magyarországon U13-as együttesünk. Kovács Tamás és Barabási Roland-Csaba csapata a döntőig magabiztosan menetelt, ám ott a Vasas Kubala Akadémia jobbnak bizonyult.

Tovább

Események | Nagyszerű küzdelmeket hozott az FK jubileumi gyerektornája

Tíz alsó tagozatos iskolás csapat vett részt az FK Csíkszereda jubileumi gyermek labdarúgó-tornáján. A Petőfi Sándor Általános Iskola diákjai az I-II. és a III-IV. osztályosok között is az első helyen végeztek.

Tovább

Köszönünk mindent, Gyenge Szilárd!

A Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK csapatánál folytatja pályafutását Gyenge Szilárd, az FK Csíkszereda saját nevelésű kapusa.

Tovább

Munkatársat keresünk!

Az FK Csíkszereda munkatársat keres titkárnői állás betöltésére.

Tovább

Események | Öt FK-játékos a KMAR válogatottban

Az FK Csíkszereda Székelyföld Labdarúgó Akadémia öt játékosa vehetett részt a Puskás Akadémia meghívására a Kárpát-medencei Akadémiai Rendszer ötnapos magyarországi összetartásán. 

Tovább

RoKupa | Emelt fővel vesztettünk a döntőben

Bár a második félidő elején esett kolozsvári gólt a rendes játékidő hajrájában kiegyenlítette, végül hosszabbításban kétgólos vereséget szenvedett a Románia Kupa szombat esti döntőjében női szuperligás csapatunk. 

Tovább

Események | Vereséggel búcsúztak a székely lányok a CONIFA világbajnokságtól

Vereséget szenvedett negyedik, utolsó mérkőzésén a Független Labdarúgó Egyesületek szervezetének (CONIFA) Norvégiában zajló világbajnokságán a székelyföldi női válogatott. Az már korábban eldőlt, hogy a lányok nem játszhatnak az aranyéremért.

Tovább

RoKupa | Bukarestben emelhetjük magasba a trófeát

Szombaton este a Románia Kupa döntőjével zárja a 2023/2024-es szezont felnőtt női együttesünk. A bajnokságban bronzérmes gárda a bukaresti Arcul de Triumf stadionban csap össze a trófeáért a Kolozsvári Universitatéval.

Tovább

Események | Befejeződött az SZLB Elitliga interligás bajnoksága

Csíkszeredában értek véget a Székelyföld Labdarúgó Bajnokság (SZLB) Elit Liga Interligás korcsoportjainak küzdelmei a 2023-2024. évi Székelyföld Labdarúgó Bajnokságban. Az U10-es korosztályban az FK Csíkszereda fiataljai emelhették magasba a serleget!

Tovább

Események | A hajrában vesztett a székely csapat

Lejátszotta harmadik mérkőzését az FK Csíkszereda és a Sepsi OSK játékosaira építő székely labdarúgó válogatott a Független Labdarúgó Szövetségek szervezetének (CONIFA) Norvégiában zajló világbajnokságán. A Péter Kingát, Györgyicze Rékát és Péter Alexandrát is soraiban tudó csapat a hajrában kapott góllal alulmaradt Tamil Eelammal szemben.

Tovább

Női U17 | Itt a bajnok!

Fantasztikus eredményt ért el U17-es női csapatunk! Berkeczi Emőke tanítványai bemutatkozó idényükben, a döntőben a címvédő Temesvári Politehnicát legyőzve országos bajnokok lettek! A gyulafehérvári fináléban Szőke Eszter és Fülöp Boglárka nagyszerű szabadrúgás-góljaival kerekedtünk felül.

Tovább

Események | Kikapott a második VB-meccsen a székely női válogatott

Az FK Csíkszereda játékosai, Györgyicze Réka, Péter Alexandra és Péter Kinga, valamint a tavaly visszavonult Kristó Laura kezdőként léptek pályára.

Tovább

Női U17 | Döntőbe jutottak a lányok!

Meggyőző játékkal, magabiztos győzelemmel jutott be U17-es női csapatunk az országos bajnokság döntőjébe. Berkeczi Emőke lányai csütörtökön a Temesvári Politehnica ellen lépnek pályára a bajnoki címért a Gyulafehérváron megrendezett négyes döntő fináléjában.

Tovább

Események | FK-s lányok a székely válogatottban

Az észak-norvégiai Bodø városában szervezik meg a Független Labdarúgó Szövetségek szervezetének (CONIFA) második világbajnokságát június 3-8-a között. A székelyföldi válogatottban az FK Csíkszereda öt játékosa is helyet kapott.

Tovább

Kitekintő | Kovács Márk feljutást ünnepelhetett az ETO FC Győrrel

Korábbi játékosunkkal, Kovács Márkkal a soraiban kilenc év után tért vissza a magyar élvonalba az ETO FC Győr csapata. A nagyváradi születésű védő a Dunaszerdahelyi DAC játékosaként kölcsönben szerepelt a kisalföldi zöld-fehéreknél.

Tovább

Események | Hatodik hely az FC Košice CUP-on

A mögöttünk álló napokban az FC Košice CUP 2024 elnevezésű nemzetközi utánpótlás-tornán szerepelt Kassán a Székelyföld több településéről verbuvált vegyes csapat. Az FK Csíkszereda mezét viselő gárda huszáros hajrával a hatodik helyet szerezte meg. Az FK-t három játékos képviselte.

Tovább

Események | Döntetlennel kezdett Székelyföld női válogatottja

Döntetlennel kezdte meg szereplését a három FK Csíkszereda játékost végig a pályán tudó Székelyföld női labdarúgó válogatottja az észak-norvégiai Bodøban zajló 2. Női CONIFA Világbajnokságon. 

Tovább

Heti program | 2024. június 03. – június 09.

Minden héten közzétesszük a Székelyföld Labdarúgó Akadémia és az FK Csíkszereda csapatainak naptárát. A heti program segítségével napról napra figyelemmel követhetik a kicsik és nagyok edzéseit és egyéb tevékenységeit.

Tovább

Női U15 | Országos negyedikek a lányok

Nagyot küzdött női U15-ös csapatunk az Elitliga kolozsvári négyes döntőjében. A lányok mindent beleadtak, ez azonban most "csak" a negyedik hely megszerzéséhez volt elegendő. 

Tovább