Indul a bérletárusítás

Indul a bérletárusítás

Mától lehet bérletet vásárolni a 2021-2022-es idényre.

A bérlet ára: 200 RON és csakis oltási igazolvánnyal rendelkezők jelentkezhetnek. Azok, akik a 2019-2020-as idényben bérlettel rendelkeztek és van oltási igazolványuk, díjmentesen igényelhetik a bérletet. A bérlet mától, minden hétköznap igényelhető 14 és 16 óra között a jegypénztárnál.

A bérlet az FK Csíkszereda összes hazai bajnoki és Románia kupa mérkőzésére érvényes. A vásárláskor szükséges felmutatni a személyi igazolványt.

A hazai meccsekre a jegyek ára 15 RON lesz, de belépés kizárólag oltási igazolvánnyal (10 napnál régebbi), vagy 72 orás PCR, illetve 24 órás gyorsteszttel, valamint azok akik átestek a betegségen 15-180 napon belüli pozitív teszttel kell igazolják azt.

Belépés a nézőtérre

A Román Labdarúgó Szövetség előírásai szerint amennyiben a járványügyi előírások kedvezőek, a stadion befogadó képességének 50%-át foglalhatják el nézők. A vendégcsapat szurkolóinak, a helyek 5%-át kell fenntartani. A maszkviselés továbbra is kötelező, akárcsak a kézfertőtlenítő használata és a távolságtartás. A stadionba nem lehet élelmet, italt bevinni és táskát vagy csomagot sem.HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza