#eFKások│Interjú sorozatot indítunk

#eFKások│Interjú sorozatot indítunk

Tíz részes sorozatot indítunk #eFKások címmel, amelyben fiataljaink egy másik arcát ismerhetik meg.

Az első rész most hétvégén kerül vetítésre, szombaton az Erdély TV-ben 11 óra 30 perckor, vasárnap pedig a klub Facebook és Youtube csatornáján. A tervek szerint heti egy bejátszás lesz, melynek hossza 10-15 perc között mozog. A tíz rész során öt fiút és öt lányt ismerhetnek meg.

Vizi Balázs a projekt kivitelezője elmondta, reményei szerint ezek az interjúk közelebb hozzák akadémistáinkat és női focisainkat a közönségünkhöz, illetve felszínre hozza azokat a fiatalokat is akik talán kevésbé voltak ismertek erről a személyesebb oldalukról. Az interjúalanyokat Dusinszki Zoltán szakmai igazgató javasolta és vannak még olyanok, akik megérdemelték volna, hogy velük is készüljön felvétel, de lesz majd folytatása és akkor ők kerülnek reflektorfénybe. Hozzátette, a forgatás késő esti órákban zajlott, miután az öltözők elcsendesedtek. Az interjú sorozatból megtudhatjuk fiataljaink hogyan ismerkedtek meg a focival és arra fókuszálunk, hogy kicsit megismerjük a mez mögötti embert. Kiderül az is, mi a kedvenc ételük, kikre néznek fel és hogy boldogulnak a bakelit lemezzel...

Ne feledjék szombaton 11 óra 30 perckor Erdély TV, vasárnap 11:30 csapatunk Facebook oldalán és Youtube csatornáján indul az #eFKások .

Szép ZoltánHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza