Liga 3 | Hiába játszottunk fölényben

Liga 3 | Hiába játszottunk fölényben

Bár a mérkőzés túlnyomó részében egyértelműen ellenfele fölé nőtt, mégis vereséget szenvedett hazai pályán fiókcsapatunk a Brodoc-i Rapid gárdájától. A góllövés ezúttal még büntetőből sem jött össze.

Az elmúlt napok ködös időjárása után ragyogó napsütésben léphettek pályára a csapatok a pénteki találkozón. Jól kezdtük a mérkőzést, nagy lendülettel vetették bele fiataljaink a küzdelembe. Ez hamarosan helyzetekben is megmutatkozott. A 13. percben Csiszer jobb oldali beadását Bujdosó fejelte kapura, ám a vendégek hálóőre magabiztosan fogta a léc alá tartó labdát. Negyed óra elteltével néhány brodoc-i próbálkozást is feljegyezhettünk, ám nem voltak elég pontosak a vendégek. A 18. percben Csiszer húzott befelé a jobb oldalról, a 16-oson belül Ponea szabálytalankodott vele szemben, a játékvezető pedig azonnal a 11-es pontra mutatott. A büntetőhöz Suciu Toni állt oda, ám jobb oldalra tartó lövését kiütötte Iacob Bogdan.

Ahogy lenni szokott, a kihagyott lehetőség megbosszulta magát. A 23. percben Hagiu Vasile kapott jó indítást és jobb oldalról az ötös sarkától kilőtte a hosszú sarkot (0–1). A gól megfogta a mieinket, a Rapid pedig átvette az irányítást és bő tíz perc múlva megduplázta az előnyét. A 35. percben Biró Tamás lépett oda Mocanunak a büntetőterületen belül, a játékvezető ezúttal sem habozott és büntetőt ítélt. Burghele magabiztosan vágta a kapu közepébe a labdát (0–2).

A második félidőre két friss embert küldött a pályára Demény Norbert, Baga István Szabolcs és Biró Tamás helyett Sebestyén Botond és Balázs Lajos Norbert szállt be. A második 45 perc azzal kezdődött, hogy Suciu Tonit ütközte le a vendégkapus, ám ezúttal néma maradt a bíró sípja. Ezt követően Veres Szilárd távoli próbálkozását nevezhettük fel, majd Sebestyén lövését blokkolták a vendégvédők. Állandósult a mieink fölénye, sorra futottak az FK támadásai, ám a góllövés egyszerűen nem akart összejönni. Elképesztő energiákat mozgósítottak játékosaink a szépítés érdekében, ám Csiszer ziccerben sem tudta átgyömöszölni a kapuson a labdát. A hosszabbítás pillanataiban Hadnagy Tamás bal alsó sarkot megcélzó lövését ütötte ki Iacob. Ekkor már Karácsony Márk is a vendégkapu elé érkezett. Közben a brodoc-iak még szereztek egy érvénytelen gólt, ám az eredmény nem változott.

Az odavágóhoz hasonlóan ezúttal is két góllal maradtunk alul a Rapiddal szemben, ám a játék képe alapján egy pontra mindenképpen rászolgáltak volna fiataljaink. Gól hiányában azonban ezúttal sem sikerült a pontszerzés. Folytatás jövő szombaton a Ştiinţa Miroslava ellen idegenben.

Liga 3 . alapszakasz 13. forduló
FK Csíkszereda – Brodoc-i Rapid FC

Csíkszereda, Sportpark
Vezette: Dumitru Adrian (Târgovişte), asszisztensek: Onicescu Ion (Glodeni), Mincu Stefan (Târgovişte)
Gólszerzők: Hagiu Vasile (23.), Burghele Florin (35., büntetőből)
Sárga lap: Romasc Petruț (56.)
FK Csíkszereda: Karácsony Márk – Baga István Szabolcs (Sebestyén Botond, a szünetben), Szin Ferenc, Vereguț Dániel, Hadnagy Tamás, Bujdosó Szilárd, Csala Róbert, Veres Szilárd, Csiszer Balázs, Suciu Toni, Biró Tamás (Balázs Lajos Norbert, a szünetben) Vezetőedző: Demény Norbert
Rapid Brodoc: Iacob Bogdan – Sonea Cristian, Papuc Andrei, Burghele Florin, Ciubanu Robert, Romasc Petruț, Ponea Eduard, Codreanu Alexandru, Hagiu Vasile, Mocanu Vlad, Ciobanu Călin Vezetőedző: Răcovița Adi

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza