Liga 3 | Kikaptunk Miroslaván

Liga 3 | Kikaptunk Miroslaván

Hiába volt egyenrangú ellenfele Liga 3-as csapatunk a házigazda Ştiinţa Miroslavának, a házigazda moldvai csapat egy góllal jobbnak bizonyult.

A pontszerzés reményében utazott Liga 3-as csapatunk a Ştiinţa Miroslava otthonába. A moldvai gárdát a szezon során már le tudták győzni Demény Norbert fiai, ám ezúttal piros-fekete vereséggel ért véget a mérkőzés.

A gyenge talajú pályán lejátszott meccsen nem játszottunk alárendelt szerepet. Bár Lukács Dániel több alkalommal is bizonyíthatta tehetségét a kapuban, futómennyiségben ellenfelünk fölé tudtunk kerekedni. Sajnos a jó játék ezúttal sem párosult eredményességgel, ám az elvégzett munka mindenképpen meglátszott a fiatalok teljesítményén.

Demény Norbert vezetőedzőt a lefújás után kérdeztük a mérkőzésről.

„Nem játszottunk alárendelt szerepet a mérkőzésen, de a támadójátékunkban ezúttal kevés volt a fantázia. Nem tudtuk befejezni a támadásainkat, hiába jutottunk el a kapu elé. Sorozatos hibákat követtünk el a kapott gól előtt. A srácok megtettek mindent a győzelem érdekében, úgy gondolom, nem játszottunk rossz mérkőzést. Maximálisan beleállt mindenki, aki a pályára lépett, ennyi volt ebben a mai napban. Dolgozunk tovább, megyünk az úton és bízunk benne, hogy előbb-utóbb meglesz az eredménye a sok befektetett munkának” – összegzett a szakember.

Liga 3, 1. csoport, alapszakasz 14. forduló
Ştiinţa Miroslava – FK Csíkszereda II.

Uricani
Vezette: Jijiie Bogdan (Botoşani), asszisztensek: Turcanu Ionut (Coţuşca), Grigoriu Nicoleta (Botoşani)
Gólszerző: Ayamantei Abraham (63.)
Sárga lap: Ayematey Abraham (82.), Mihaieș Vasilica (93.), ill. Csala Róbert (47.), Balázs Lajos Norbert (53.), Csiszer Balázs (70.)
Ştiinţa Miroslava: Daniliuc Răzvan – Iurascu Iulian, Mihaieș Vasilica, Bolendo Durell, Azoiței Andrei, Bordeianu Gabriel, Ntamack Jose, Grobuta Petru, Unghianu Giani, Tchassem Franck, Ayamantei Abraham
FK Csíkszereda: Lukács Dániel – Szin Ferenc, Balázs Lajos Norbert (Bărăbaș Marius, 57.), Vereguț Daniel, Hadnagy Tamás, Bujdosó Szilárd, Csala Róbert, Göndör Alex (Baga István Szabolcs, 88.), Csiszer Balázs, Suciu Toni (Bóné Márk, 88.), Biró Tamás (Sebestyén Botond, 68.) Vezetőedző: Demény Norbert

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza