Női Elitliga U15 | Nem sikerült a pontszerzés az első tavaszi meccsen

Női Elitliga U15 | Nem sikerült a pontszerzés az első tavaszi meccsen

Vereséggel kezdte a tavaszi szezont U15-ös, elitligás lánycsapatunk az Estera Tifești otthonában. A rettenetes állapotú pályán lejátszott találkozón a házigazda kihasználta egyetlen gólhelyzetét, mi pedig nem tudtunk élni a lehetőségeinkkel.

Az őszi idény során két alkalommal magabiztosan legyőzött Estera Tifești otthonába látogatott a bajnokság első tavaszi fordulójában U15-ös elitligás csapatunk. Portik Helga és Szőcs Renáta csapata a már jól ismert jariştea-i pályán küzdött meg az ellenféllel és a körülményekkel. Ezúttal elmaradt a pontszerzés, ám a csoport első helyén maradtak a lányok. A folytatásban, pénteken Sepsiszetgyörgyön szerepel a csapat.

"Nincs veszve semmi"

A mérkőzést Portik Helga vezetőedző értékelte:

„Nagyon rossz minőségű pályán játszottunk, ahol sajnos nem a terveink szerint alakultak a dolgok. Folyamatosan tördelték a játékunkat, s nem tudtunk a képességeinknek megfelelően játszani. A helyzeteinket sorra kihagytuk, míg az ellenfél egyszer rúgott kapura, amit gólra váltott.

Ennél sokkal többet tud a csapatunk. Lehet most kellett egy pofon, amiből fel kell és fel is fogunk állni. Keményebben kell odaálljunk és ki kell hozzuk magunkból a maximumot minden meccsen. Lépésről lépésre haladunk előre, hogy elérjük a céljainkat. Még nincs veszve semmi. Nem adjuk fel! Kezünkben van a sorsunk, úgyhogy teljes gőzzel készülünk a következő meccsünkre és mindent megteszünk, hogy nyerjünk”.

Női Elitliga U15, 1. csoport, alapszakasz 7. forduló
ACS Estera Tifești – FK Csíkszereda 1–0 (0–0)

Jariştea
Gólszerző: Damian Elena
Sárga lap: Lőrincz Kitti (47.)
Estera Tifești: Munteanu Miruna – Martuche Elena, Zamfir Ioana, Zaharia Daria, Lățcan Francesca, Zaharia Cosmina, Tănase Maria, Purcel Cristina, Angheluța Elena, Ene Andreea, Damian Elena
FK Csíkszereda: Bănceanu Emese – Trinfuj Boglárka, Hunyadi Brigitta, Daradics Boglárka, Sandu Andrea, Erös Teodora, Lőrincz Kitti, Tănase Dorina, Nagy Boglárka (Zănoaga Alexia, 25., Cseke Melánia, 47.), Benedek Kincső, Kádár Noémi (Fülöp Boglárka, a szünetben) Vezetőedző: Portik Helga

A csoport másik találkozóján:
FC Botoşani – Sepsi OSK 5–3
A csoport állása:
1. FK Csíkszereda      16 pont
2. FC Botoşani            13
3. Sepsi OSK              6
4. Estera Tifești           6

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza