Női Elitliga U15 | Nem volt kérdés, ki a jobb

Női Elitliga U15 | Nem volt kérdés, ki a jobb

Magabiztos, nagy különbségű győzelemmel búcsúzott a hazai pályától U15-ös, elitligás lánycsapatunk a Sepsiszentygörgyi Sepsi OSK ellen szombaton. Cseke Melánia, Fülöp Boglárka és Tănase Dorina is triplázott a 12–2-es végeredményt hozó találkozón.

A Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK együttesét fogadta U15-ös elitligás lánycsapatunk a bajnokság utolsó előtti fordulójában. A két gárda negyedik összecsapása is hasonló képet mutatott a korábban lejátszottakéhoz, amelyeken kivétel nélkül magabiztos FK-siker született. Ezúttal is nagy fölényben játszottak Portik Helga és Szőcs Renáta tanítványai. Bár kilenc percnyi játék után már két góllal vezettünk, az igazi henger csak a félidő hajrájában indult be. A 22. és a 33. perc között öt alkalommal zördült meg a vendégek hálója, Fülöp Boglárka egymaga háromszor volt eredményes.

Nem sokban változott a játék képe a második játékrészben sem, szebbnél szebb góloknak örülhetett a közönség. Ebben a félidőben is több kitűnő egyéni teljesítményt láthattunk. Cseke Melánia és Tănase Dorina is eljutott három találatig, míg a vendégeknél Nombot Annabelle duplázott. A két háromszéki gól csak az eredmény kozmetikázására volt elég, a vége magabiztos, tízgólos hazai siker lett.

A lányok a Botoşani elleni idegenbeli rangadóval zárják az alapszakaszt és amennyiben sikerül megtartani az első helyezést, akkor készülhetnek az Elitliga négyes döntőjére. Jelenleg három ponttal állunk a Botoşani előtt, két döntetlen és egy győzelem az egymás elleni mérlegünk, azaz legalább egy pontot kell szereznünk a csoportelsőségért.

Női Elitliga U15, alapszakasz, 1. csoport, 11. forduló
FK Csíkszereda – Sepsi OSK 12–2 (7–0)

Csíkszereda, Erőss Zsolt Aréna melletti műfüves pálya
Gólszerzők: Eros Teodora (3. és 26.), Cseke Melánia (9., 42. és 53.), Lőrincz Kitti (22.), Fülöp Boglárka (23., 31. és 33.), Tănase Dorina (38., 59. és 66.), ill. Nombot Annabelle (58. és 64.)
FK Csíkszereda: Bânceanu Emese –  Zanoagă Alexia-Georgiana, Trinfuj Boglárka (Daradics Boglárka, 35.), Pintea Scurțu Denisa Ana Maria, Sandu Andreea-Cristina, Hunyadi Brigitta, Fülöp Boglárka (Nagy Boglárka, 35.), Tănase Dorina, Lőrincz Kitti, Eros Teodora (Benedek Kincső, 67.), Cseke Melánia Vezetőedző: Portik Helga Másodedző: Szőcs Renáta
Sepsi OSK: Dani Alexa – Bálint Maya-Gabriela, Kovács Boglárka, Tóth Barbara Krisztina, Szakács Vanda Henrietta, Makó Orsolya, Suciu Carina Ștefania, Nombot Annabelle Natsi, Nagy Hajna Zolna, Boghici Miruna Raluca, Kovács Andrea Vezetőedző: Bedőházi Géza

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza