Női Liga 1 | Elkészült a rájátszás menetrendje

Női Liga 1 | Elkészült a rájátszás menetrendje

Hétfőn a Román Labdarúgó Szövetségnél elkészítették az első osztályú női labdarúgó bajnokság rájátszásának menetrendjét, valamint a Románia Kupa ötödik fordulójának párosításait. Az első két fordulóban játszunk a bajnoki címvédő Kolozsvári Universitatéval és az alapszakasz-győztes Temesvári Polival, a harmadik körben érkezik a Székelyudvarhely. A kupában verhető ellenfelet kaptunk.

Nem ígérkezik könnyűnek az alapszakasz negyedik helyén végzett, újonc Liga 1-es női csapatunk dolga a felsőházi rájátszás első fordulóiban. A hétfőn tartott sorsoláson kiderült, hogy a március 4-én induló Play Off első játéknapján a Kolozsvári Universitatea vendégei lesznek Albu László tanítványai, a második fordulóban pedig Temesváron lépnek fel a lányok. A harmadik ellenfelünk a Székelyudvarhelyi Vasas Femina lesz, a székely derbyt március 26-án játsszuk hazai pályán.

Az alapszakasz során a Székelyudvarhely csapatával idegenben gól nélküli döntetlent játszottunk, míg a Kolozsvártól és a Temesvártól vereséget szenvedtünk.

Kötelező a továbbjutás

A Románia Kupa ötödik körében lányaink a Galaci Universitatéval kerültek össze. Az egy mérkőzéses kupa-párharc március 12-én lesz Csíkszeredában. A továbbjutás aligha lehet kérdéses a bajnokság alapszakaszának utolsó helyezettjével szemben. A Duna-partiak győzelem nélkül zárták a bajnokság első részét, egyetlen döntetlent értek el és 11 mérkőzésen négy alkalommal találtak be az ellenfeleknek.

Női Liga 1. felsőházi rájátszás, az FK menetrendje

Március 4. Kolozsvári Universitatea – FK
Március 19. Temesvári Politehnica – FK
Március 26. FK – Székelyudvarhelyi Vasas Femina FC
Április 1. Bukaresti Carmen SC – FK
Április 23. FK – Banat Girls
Április 30. FK – Kolozsvári Universitatea
Május 7. FK – Temesvári Politehnica
Május 14. Székelyudvarhelyi Vasas Femina FC – FK
Május 21. FK – Bukaresti Carmen SC
Május 28. Banat Girls – FK

Román Kupa, 5. forduló

Március 12. FK – Galaci Universitatea FC

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza