Döntetlen a Foksány ellen

Döntetlen a Foksány ellen

A vendégek késése miatt közel egy órás csúszással kezdődött az FK Csíkszereda - CSM Focsani edzőmeccs.

Ellenfelünk jelenleg a harmadosztályban szerepel, de céljuk a feljutás és ehhez sikerült több tapasztalt labdarúgót is igazolniuk. Legutóbb a szintén második ligás Gloria Buzăut győzték le, így tudtuk, hogy nem lesz sétagalopp ez a meccs, ráadásul tegnap Székelyudvarhelyen játszott a csapat. Az első félidő kiegyensúlyozott volt, de a vezetést a vendégek szerezték meg a 10. percben, amikor a védelmünk hibázott és Jurj élt a lehetőséggel: 0-1.

A 39. percben Apró távoli lövése még a felső kapufán csattant, de nem sokkal később a jól helyezkedő Bauza már a hálóba gurított és ezzel kiegyenlített: 1-1. A második félidőben is mindkét oldalon adódtak lehetőségek, de a legnagyobb gólhelyzetet a foksányiak hagyták ki, amikor közelről kapufát rúgtak. Ez volt a csapatunk nyolcadik felkészülési meccse, a mérleg: négy győzelem, két döntetlen és két vereség.

FK Csíkszereda - CSM 2007 Focșani 1:1 (1:1)

Gólszerzők: Bauza (43.), illetve Jurj (10.)

FK Csíkszereda: Dombrády - Palmes, Apró, Intzidis, Bor, Eder, Bara, Botorok, Bauza, Antal, Suciu. Játszott még: Bartók, Marrone, Csonka, Gergely, Takács, Bujdosó, Csürös, Pintér, Kálmán, János, Becze.

Valentin Suciu vezetőedző:

„Hasznos mérkőzésen vagyunk túl, jó ritmus volt. Sajnos, ismét tévedtünk a saját tizenhatosunk előtt és adtunk egy ajándéklabdát az ellenfélnek, amit gólra is váltottak. A játék nem volt rossz, több ígéretes akciónk volt, de nem sikerült több gólt lőni, voltak azonban biztató periódusaink. Hiányzik egy tapasztalt csatár a játékunkból – keressük, de nagyon nehéz minőségit találni. A második nagyon nehéz edzőtábor végén vagyunk, látszott, érződött a fiúkon a fáradtság, naponta két-két edzés volt, plusz a felkészülési mérkőzések. Örülök, hogy ezt a nehéz periódust komolyabb sérülések nélkül megúsztuk. Két nap szünet következik, majd hétfőtől elkezdődik a harmadik felkészülési szakasz.”

https://www.youtube.com/watch?v=_m_vKyBK8PE&feature=youtu.be


HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza