eFKások | A tiszteletben hisz az új szezon első bérletvásárlója

A csíkszeredai Gergely Károly volt az idén, aki először vásárolta meg bérletét a 2023/2024-es szezonra.

eFKások | A tiszteletben hisz az új szezon első bérletvásárlója

A kölcsönös tisztelet a játékosok és a közönség felé, és a Liga 2 mezőnyében a magabiztos bentmaradás az elvárása a klubunk első éves bérletét megvásároló Gergely Károlynak.

Klubunk kedden délután kezdte el árusítani a 2023/2024-es szezonra szóló bérleteket. Az idei első vásárlónk a csíkszeredai Gergely Károly volt, akivel röviden el is beszélgettünk a bérlet kiváltása után.

"A lányom pedagógus, itthon van éppen szabadságon, ő ajánlotta fel, hogy kifizeti a bérletemet, így elsőként jelentkeztem, hogy szeretném megújítani. Nyugdíjas vagyok, nem nagy a jövedelmem, így örültem, hogy lehetőségem volt megvenni" - árulta el Gergely Károly, aki a bérletek bevezetése óta minden évben megváltotta az éves belépőjét az FK Csíkszereda mérkőzéseire.

Ötven éve a lelátón

Hűséges szurkolónk több, mint ötven esztendeje, az 1970-es évektől jár futball-mérkőzésekre Csíkszeredában. A több névváltoztatáson átesett, egykori együtteseket gyakran idegenbeli kiszállásokra is elkísérte és biztatta. Számára mindig kikapcsolódást és jó hétvégi programot jelentett a meccsek látogatása, természetesen szívesen jön az FK-t megnézni minden egyes alkalommal. Megkérdeztük azt is, milyen elvárásokkal fordul a csapat felé az új idényben.

"Szeretném, ha mindenképpen bentmaradnánk a Liga 2-ben. Azt kívánom, hogy a nézők tiszteljék a játékosokat és a fiúk is tiszteljék a nézőket, mert megérdemeljük"– fogalmazott Gergely Károly, idei első bérletvásárlónk.

Csak egyetérteni tudunk szavaival, a kölcsönös tisztelet fontos érték a pályán belül és azon kívül is. Jó egészséget kívánunk Gergely Károlynak és sok-sok örömteli percet csapataink mérkőzésein!

Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza