Elitliga | Három hazai meccs szombaton

Három hazai találkozón biztathatjuk akadémiai együtteseinket az előttünk álló hétvégén.

Elitliga | Három hazai meccs szombaton

Három hazai találkozón biztathatjuk akadémiai együtteseinket az előttünk álló hétvégén. Az U14-esek a Sepsi OSK-t fogadják, az U15-ösök és az U16-osok pedig a Bodzavásári Gloria ellen lépnek pályára.

U14

Székelyföldi rangadó vár legkisebb korosztályú, elitligás együttesünkre. Fazakas Tibor tanítványaihoz az a Sepsi OSK látogat, amely mindössze egyetlen ponttal lemaradva üldözi a dobogó harmadik fokán álló csapatunkat. A legfiatalabb elitligás fiúk hat forduló alatt megszerzett  13 pontja már csak azért is különösen elismerésre méltó, mert négy alkalommal idegenben szerepeltek. A 22 szerzett és hat kapott gól pedig mindenképp remeknek mondható. Az eddigi két hazai mérkőzést simán nyerték a srácok, és idegenben is győztek két alkalommal, miközben egy-egy döntetlen és vereség is becsúszott.

A Sepsi szintén négyszer nyert, ám kétszer pont nélkül maradt az eddigi játéknapokon. A piros-fehérek védelme szintén hat alkalommal kapitulált, ám támadóik "csak" 17 alkalommal voltak eredményesek.

A találkozó szombaton, 10.00 órakor kezdődik a Kós Károly utcai műfüves pályán. Várjuk kedves Szurkolóinkat a lelátóra, harcoljuk ki együtt az újabb győzelmet!

U16

Az elmúlt hétvégén Brassóban ugyan kikapott U16-os csapatunk, ám a negyedik helyet sikerült megtartani. Öt győzelem mellett két-két döntetlen, illetve vereség áll Szász Ferenc tanítványai mellett kilenc játéknapot követően. Mindehhez 41–7-es gólkülönbség párosul, ami kétségtelenül megsüvegelendő.

A kilencedik helyen szerénylkedő, eddig 8 pontot összeszorgoskodó Bodzavásár aligha jelenthet gondot fiainknak, főleg, ha ellenfelünk mínus 30-as gólkülönbségét is figyelembe vesszük...

A találkozó szombaton 12.00 órakor kezdődik a Sportparkban. Várjuk kedves Szurkolóinkat a lelátóra, harcoljuk ki együtt az újabb győzelmet!

U15

Múlt heti remek, brassói győzelmével megerősítette helyét az ötödik helyen U15-ös együttesünk. A rendkívül sűrű mezőnyben mindössze két pont választ el bennünket a második pozícióban álló Steauától, egyetlen egységgel vagyunk lemaradva a harmadik Botoșani-tól, illetve azonos pontszámmal, jobb gólkülönbségének köszönhetően áll előttünk a Dinamo.

Mindenképpen biztató, hogy a legutóbbi két játéknapon Ubrankovics Zoltán fiai úgy tudtak nyerni, hogy gólt sem kaptak. Remélhetőleg a kilencedik helyezett Bodzavásár sem állítja megoldhatatlan feladat elé védelmüket, a támadósorral pedig eddig sem adódtak gondok.

A találkozó szombaton 14.00 órakor kezdődik a Sportparkban. Várjuk kedves Szurkolóinkat a lelátóra, harcoljuk ki együtt az újabb győzelmet!

Női Elitliga U15

Az Estera Tifești otthonában folytathatja remek szereplését U15-ös, elitligás lányegyüttesünk. Portik Helga és Szőcs Renáta csapata két mérkőzésen van túl, mindkettőt nagyon magabiztosan nyerte, így nem meglepő, hogy hat ponttal, 21–2-es gólkülönbséggel a 3. számú csoport élén áll.

A csoport utolsó helyezettje, a pont nélküli Estera még idegenben sem lehet igazán nehéz ellenfél. Amennyiben a lányok hozzák eddigi harcos, gólerős játékukat, újabb szép diadal kerülhet a nevük mellé.

A találkozó szombaton 15.00 órakor kezdődik Egyedhalmán (Adjud).

Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!

Farkas Endre

 

 

 HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza