Elitliga U14 | Elvitte a pontokat a Bákó

Hazai pályán sem tudtuk legyőzni a Bákói FC csapatát, az U14-es Elitliga 16. játéknapján három góllal jobbnak bizonyultak a szomszéd megyeiek.

Elitliga U14 | Elvitte a pontokat a Bákó

Hazai pályán sem tudtuk legyőzni a Bákói FC csapatát, az U14-es Elitliga 16. játéknapján három góllal jobbnak bizonyultak a szomszéd megyeiek.

Győzelem esetén az élre állhatott volna Fazakas Tibor együttese, ám néhány védelmi megingás megpecsételte a sorsunkat. Korán, már a 8. percben a hálónkban táncolt a labda, jobbról érkező keresztlabdából találtak be a moldvaiak (0–1). Lélektanilag rendkívül rossz pillanatban, a félidő utolsó percében megduplázta előnyét a Bákó, a hosszan előrevágott labdát eltolta Kajtár mellett a vendégek játékosa és az árván maradt kapuba értékesítette a ziccert (0–2). 

Vendégtalálattal indult a második 35 perc is, a védelemben támadt zavart kíméletlenül használták ki a vendégek (0–3). A 63. percben szépített az egyébként egyáltalán nem alárendelt szerepet játszó csapatunk. Keresztes Tamás oldotta meg remekül a helyzetet és a jobbról kapott labdát a rövid oldalról nagyszerűen helyezte a kapuba (1–3). Az FK percei következtek, ott lógott a levegőben egy esetleges további zárkózó találat, ám ehelyett az utolsó előtti percben újabb hátsó bizonytalankodás után lezárta a mérkőzést a vendég alakulat (1–4).

Elitliga U14, 16. forduló
FK Csíkszereda – Bákói FC 1–4 (0–2)

Csíkszereda, Kós Károly u. műfű
Vezették: Fodor József, Kovács Barna (mindketten Székelyudvarhely)
Gólszerzők: Keresztes Tamás (63.), ill. Spinache Iustin (8.), Amarandei David (35.), Stan Matei (38.), Bucur Darius (69.)
FK Csíkszereda: Kajtár András (Lukács Gergő, 46.) – Fülöp Ákos, Keresztes Tamás, Nagy Imre Dániel, Lukács Bence, Szatmáry Gergő, Jánoska-Máthé Krisztián Levente, Fazakas Gellért, Hella-Fehér Dániel (László Ede, 36.), Jánosi Zsolt, Ambrus Lukács (Rusu Márk, 48.) Vezetőedző: Fazakas Tibor
Bákó: Ciobanu Denis (Vilcu Rareș, 63.) – Tufa Darius, Zaharia Matei, Coșa Eduard, Vasilica Andrew (Nica Fabian, 48.), Amarandei David, Ficău Cristian, Spinache Iustin (Robu Rareș, 53.), Neamțu Alexandru, Stan Matei (Palade Ștefan, 48.), Trif Matei (Bucur Marius, 63.) Vezetőedző: Japalău Sergiu

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza