Elitliga U14 | Gólzápor után sima győzelem

Már az első negyed órában három gólos előnyt dolgozott ki és végül két találattal a lefújáskor is jobbnak bizonyult U14-es, elitligás csapatunk a Brassói Kids Tâmpa gárdájánál.

Elitliga U14 | Gólzápor után sima győzelem

Már az első negyed órában három gólos előnyt dolgozott ki és végül két találattal a lefújáskor is jobbnak bizonyult U14-es, elitligás csapatunk a Brassói Kids Tâmpa gárdájánál.

Nem lehet azt mondani, hogy tapogatózó játékkal vette volna kezdetét U14-es fiúcsapatunk Brassói Kids Tâmpa elleni, szombat délelőtti mérkőzése. Fazakas Tibor legényei szűk tíz perc alatt három góllal elhúztak, amire volt válaszuk a vendégeknek, ám a 15. percben már 4–1 állt az eredményjelzőn. A félidő második felére némileg kiegyenlítődött a játék, ám kapufa révén mégis mi álltunk a közelebb a győzelemhez. Ahogy ez lenni szokott, az előny tudatában kissé visszavettek a fiúk, a félidő hajrájában kétszer is eredményes tudott lenni a Brassó (4–3).

A második félidőben nem változott jelentősen a játék képe, a lehengerlő eredményesség ugyan elmaradt, de egy találattal így is sikerült bebiztosítani a győzelmet. A következő fordulóban, április 28-án az FC Botoșani otthonában szerepelnek Keresztes Tamásék.

"Magabiztos kezdés után már a legelején három gólt szereztünk, azonban ezt követően könnyelműségünknek köszönhetően 4–3-mal zártuk a félidőt. A folytatásban technikailag tudtunk az ellenfél fölé kerekedni és megnyerni a mérkőzést" – értékelt honlapunknak Fazakas Tibor vezetőedző.

Elitliga U14, 1. csoport, 19. forduló
FK Csíkszereda – Brassói Kids Tâmpa 5–3 (4–3)

Csíkszereda, Kós Károly u. műfű
Vezette: Fodor József, Csíki Zsolt (Székelyudvarhely)
Gólszerzők: Jánosi Zsolt (1., 2. és 15.), Keresztes Tamás (4.), Bíró Botond (52.), ill. Chiujdea Darius (9. és 33.), Picioarea Eric (33.)
FK Csíkszereda: Kajtár András (Lukács Gergő (36.) – Lukács Bence, Keresztes Tamás, Nagy Imre Dániel, Fülöp Ákos (Hella Fehér Dániel, 36.), Bíró Botond, Jánoska Máthé Krisztián Levente, Fazakas Gellért, Orbán Hunor, Jánosi Zsolt, Bajkó Miklós Vezetőedző: Fazakas Tibor
Brassó: Z. Petru – P. Alexandru, S. Cezar, M. Eduard, T. Mihnea, M. David, V. Teodor, B. Bogdan, Ch. Darius, P. Eric, H. Robert Vezetőedző: Liviu Negoița

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza