Elitliga U14 | Idegenben is jól ment

Idegenbeli győzelemmel folytatta szereplését U14-es, elitligás együttesünk. Fazakas Tibor tanítványai a Huszvárosi Pajura Futball Iskola vendégeként léptek pályára szombaton és hozták el a három bajnoki pontot.

Elitliga U14 | Idegenben is jól ment

Idegenbeli győzelemmel folytatta szereplését U14-es, elitligás együttesünk. Fazakas Tibor tanítványai a Huszvárosi Pajura Futballiskola vendégeként léptek pályára szombaton és hozták el a három bajnoki pontot.

Az elmúlt hétvégén a Karácsonkő fölött aratott háromgólos győzelmet idegenbeli sikerrel fejelte meg U14-es együttesünk. A Huszvárosi Pajura Futballiskola ellen már az első félidőben kialakult a végeredmény.

"A tavaszi forduló első idegenbeli mérkőzésén hoztuk a kötelezőt, és már az első félidőben két pontrúgás és egy távoli lövést követően eldōntōttük a mérkőzést" – összegzett a találkozót követően Fazakas Tibor vezetőedző.

Elitliga U14, 1. csoport, 15. forduló
Huszvárosi Pajura Futballiskola – FK Csíkszereda 0–3 (0–3)

Huszváros, városi stadion
Gólszerzők: Fazakas Gellért (24.), Keresztes Tamás (26.), Bajkó Miklós (32.)
Pajura: H. Bogdan – G. David, Ț. Darius, L. József, Ch. Alin, A. Alexandru, Ț. Marian, R. Alexandru, Ch. Cristian, V. Christian, V. Christian, D. Costinescu Vezetőedző: Tataru Marian
FK Csíkszereda: Lukács Gergő – Fülöp Ákos, Keresztes Tamás, Jánoska Máthé Krisztián, Lukács Bence, Szatmáry Gergő, Bajkó Miklós, Fazakas Gellért, Orbán Hunor, Jánosi Zsolt, Ambrus Lukács Vezetőedző: Fazakas Tibor

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza