Elitliga U15 | Két gól itt, két gól ott

Pontosztozkodással ért véget U15-ös, elitligás csapatunk harmadik play-off mérkőzése. A vendég jászvásáriak kétszer is kiegyenlítettek.

Elitliga U15 | Két gól itt, két gól ott

Pontosztozkodással ért véget U15-ös, elitligás csapatunk harmadik play-off mérkőzése. A vendég jászvásáriak kétszer is kiegyenlítettek.

Veszélyes pontrúgások jelentették az első igazi izgalmakat a szombat délutáni mérkőzésen. Előbb a 22. és a 23. percben is a jészvásáriak próbálkozhattak szabadrúgásból, majd a 26. és 28. minutumban előttünk adódott hasonló lehetőség. A gólra azonban a 36. percig kellett várni, Catrinoi Sebastian révén szereztük meg a vezetést (1–0). Megőriztük az előnyt a szünetig, bár a 41. percben közel álltak a gólhoz a látogatók.

A második játékrészben viszont eredményesebbek voltak a moldvaiak, kétszer is kiegyenlítették az állást, így összességében megérdemelt pontosztozkodás született. A folytatásban, egy hét múlva, a Brassói Kids Tâmpa otthonába látogat Ubrankovics Zoltán legénysége.

Elitliga U15, play-off, 1. csoport, 3. forduló
FK Csíkszereda – 
Jászvásári Politehnica 2–2 (1–0)
Csíkszereda, Sportpark
Vezette: Timiș Roxana (Nagyszeben), asszisztensek: Comăniciu Adrian (Nagyszeben), Lazar Mario Ovidiu (Medgyes)
Gólszerzők: Catrinoi Sebastian (35. és 69.), ill. Tibucanu George (54.), Paraschiv Călin (77.)
Sárga lap: Sajgó Kristóf (22.), ill. Calnuc Andrei (39.), Jianu Tudor (52.)
FK Csíkszereda: Karda Hunor – Orbán Márton, Marian Robert (Prezsmer Viktor, 79.), Biró Artur, Bencze Lóránd, Sajgó Kristóf, Máthé Apor, Bíró Botond, Păcuraru David, Ilyés Máté, Catrinoi Sebastian (Vass Norbert, 68.) Vezetőedző: Ubrankovics Zoltán
Jászvásár: Chiriză Ciprian – Paraschiv Călin, Buliga Matei, Pichiv Robert, Căruntu Tudor, Jianu Tudor (Andrei Eduard, 80.), Roibu Victor (Timofte Ștefan, 64.), Tibucanu George, Dateș Ianis, Iacob Dragoș, Cazmuc Andrei Vezet: Burdiujan Ovidiu-Mihai 

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza