Elitliga U14 | Vereséggel zártuk a szezont

Elveszítette utolsó mérkőzését a 2023/2024-es szezonban U14-es elitligás együttesünk. Fazakas Tibor tanítványai az LPS Suceava otthonában maradtak alul egy találattal pénteken.

Elitliga U14 | Vereséggel zártuk a szezont

Elveszítette utolsó mérkőzését a 2023/2024-es szezonban U14-es elitligás együttesünk. Fazakas Tibor tanítványai az LPS Suceava otthonában maradtak alul egy találattal pénteken.

Az LPS Suceava elleni idegenbeli találkozóval zárta elitligás szereplését U14-es csapatunk. A gárda a mérkőzés előtt még esélyes volt az 1. csoport megnyerésére. Az ellenfél mindkét félidő hajrájában betalált, míg nálunk csak Keresztes Tamás volt eredményes, így odalett a csoportelsőség. A találkozót Fazakas Tibor vezetőedző értékelte honlapunknak.

"Gratulálunk az ellenfél játékosainak! Úgy tűnt, a mieink annak tudatában, hogy a csoport megnyerésére is esélyesek, túlzottan akarták a győzelmet és nem tudtak igazán jól teljesíteni ez alatt a nyomás alatt. Tanulnunk kell a mérkőzésből, és el kell fogadniuk a játékosoknak is, hogy az lehet igazán sikeres a jövőben, aki elbírja az ilyenfajta nyomást. A mérkőzésről szólva még azt jegyezném meg, hogy nem igazán tudtunk mit kezdeni az ellenfél agresszív, határozott játékával, nem tudtuk hozni az egy-egyes szituációkat.

Az idényünket egy kolozsvári tornán való szerepléssel és a Székelyföld Labdarúgó Bajnokság (SZLB) sepsiszentgyörgyi döntőjén való részvétellel fogjuk lezárni".

Elitliga U14, 1. csoport, 22. forduló
LPS Suceava – FK Csíkszereda 2–1 (1–1)

Campus LPS Suceava
Vezette: Floare Cosmin és Senciuc Ștefan (Suceava)
Gólszerzők: Irimia Ioan (34.), Botezatu Eduardo (70.), ill. Keresztes Tamás (31.)
Sárga lap: Gîră Raul (41.), Radaviciute James (68.)
LPS Suceava: C. Eduard – I. Iustin (A. Alexandru, 57.), G. Darius, I. Valentin, I. Ioan (C. Matei, 52.), G. Raul (R. James, 52.), B. Eduardo, B. Cezar (M. Rareș, 65.), C. Luca, G. Nec. Matei, T. Luca Vezetőedző: Bosancu Ovidiu
FK Csíkszereda: Kajtár András – Lukács Bence (Fazakas Gellért, 45.), Keresztes Tamás, Nagy Imre Dániel, Fülöp Ákos, Jánoska Máthé Krisztián Levente (Fülöp László Barna, 66.), Orbán Hunor (Rusu Márk, 66.), Bajkó Miklós, Ambrus Lukács, Jánosi Zsolt (Szatmáry Gergő, 30.), Biró Botond Vezetőedző: Fazakas Tibor

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza