Elitliga U15 | A hajrában buktuk el a csoportdöntőt

A hajrában kapott góllal alulmaradt a Bukaresti Steaua otthonában U15-ös elitligás csapatunk. Ezzel eldőlt, hogy Ubrankovics Zoltán fiai nem jutottak tovább play-off csoportjukból.

Elitliga U15 | A hajrában buktuk el a csoportdöntőt

A hajrában kapott góllal alulmaradt a Bukaresti Steaua otthonában U15-ös elitligás csapatunk. Ezzel eldőlt, hogy Ubrankovics Zoltán fiai nem jutottak tovább play-off csoportjukból.

Valódi rangadóval zárta a felsőházi rájátszás csoportkörét U15-ös csapatunk, amely az utolsó forduló előtt egyetlen ponttal előzte meg a második helyen álló Steauát. A szombati mérkőzés a "bakáknak" sikerült jobban, akik a vége előtt néhány perccel megszerezték a győztes találatot. ezzel eldőlt, hogy Ubrankovics Zoltán legénysége csoportja másodikjaként zárt és nem küzd tovább a bajnokságban.

Csak néhány perc hiányzott

Ubrankovics Zoltán vezetőedző mérkőzés utáni értékelése:

"Csak néhány perc hiányzott a boldogsághoz. Hősiesen védekeztünk, a második félidőben néhány kontrát is tudtunk végigvinni, a gól előtt nekünk volt egy nagy lehetőségünk, ami sajnos az első és utolsó is volt egyben. Reális eredmény született. Sajnos nem tudtuk se a mérkőzést, se az évben minket sújtó részben kontakt, részben fejlődéssel, részben nem kontakból fakadó sérüléseket kibekkelni, viszont ez lehetőséget adott bizonyos játékosok más pozícióban való minőségi játékára és a mentális erőnk megmutatására!

Ezt az évet a hivatalos román verseny kiirástól szomorúan, de emelt fővel, az ellenfél részéről elismerő gesztusokkal, korrekt megnyilvánulásokkal kell elbúcsúznunk, de nem állunk le, hisz megkezdjük a következő idényre, részben a pályán, részben a pályán kívül felkészülést, hogy jövőre minimum ilyen teljesítményt le tudjunk rakni az asztalra. A játékosaim minden dicséretet megérdemelnek, rengeteget dolgoztak és ennek arányában fejlődtek, sikerült az első évükben Románia legjobb hat korosztályos csapatába beverekedni magunkat. Ezen kívül az is nagy eredmény, hogy Máté Apor személyében sikerült a korosztályos válogatottnak egy játékost adni. Persze szerettük volna megmérettettni még erősebb ellenfelek ellen, de most még nem értünk meg erre. Köszönöm és kérem továbbra is a játékosok szüleinek a háttér támogatást a tovább fejlődésük érdekében és köszönöm Mákszem Biborkának az áldozatos, lelkiismeretes munkáját akinek segítségével össze tudtuk együttesen "drótozni" a csapatot".

Elitliga U15, play-off, 1. csoport, 10. forduló
Bukaresti Steaua – FK Csíkszereda 1–0 (0–0)

Bukarest, Ghencea sportközpont
Vezette: Dumitru Adrian (Târgovişte), asszisztensek: Onicescu Ion (Glodeni), Mincu Stefan (Târgovişte)
Gólszerző: Țicală Matei (76.)
Sárga lap: P. Nicolas (47.), B. Andrei (75.), ill. Orbán Márton (68.), Ilyés Máté (70.)
Steaua: Kizil – Barbu, Petrache, Bercea, Lupu (Popovici, 61.), Rotaru, Butan, Bogdan, Ficala, Albu (Chițu, 90.), Radu (Bușceag, 61.) Vezetőedző: Călinescu Sorin
FK Csíkszereda: Karda Hunor (Szakács Tamás, 78.) – Orbán Márton, Sajgó Kristóf, Biró Artur, Catrinoi Sebastian, Marian Robert, Máthé Apor, Vass Norbert, Bíró Botond, Bódi Lehel (Păcuraru David, 40.), Ilyés Máté Vezetőedző: Ubrankovics Zoltán
 

Az 1. csoport végeredménye

1. Bukaresti Steaua 10 6 2 2 24-10 14 47
2. FK Csíkszereda 10 6 2 2 14-5 9 45
3. Jászvásári Politehnica 10 3 3 4 12-13 -1 42
4. Bákói FC 9 5 0 4 13-13 0 34
5. FC Botoșani 9 2 1 6 11-20 -9 30
6. Brassói Kids Tâmpa 10 2 2 6 8-21 -13 29

 

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza