Elitliga U15 | A kisebbek is behúzták

Bár akadtak hibák a játékban, összességében magabiztosan tartotta itthon a három bajnoki pontot U15-ös, elitligás együttesünk.

Elitliga U15 | A kisebbek is behúzták

Bár akadtak hibák a játékban, összességében magabiztosan tartotta itthon a három bajnoki pontot U15-ös, elitligás együttesünk.

Sepsi OSK próbálkozást jegyezhettünk fel először a szombaton, kora délután kezdődő találkozón. A hatodik percben próbálkoztak egy távoli lövéssel a piros-fehérek (akik ezúttal az idegenbeli zöld mezükben szerepeltek). A 13. percben Păcuraru David került helyzetbe a vendégkapu előterében, ám a Sepsi kapusa kivetődve mentett. Öt perccel később már nem hibázott Păcuraru, aki egy kipattanót helyezett az OSK hálójába (1–0).

A továbbiakban is több lehetőséget dolgoztak ki Ubrankovics Zoltán tanítványai, ám a lövések rendre célt tévesztettek, vagy a vendégek hálóőre volt a helyén.

A második félidőben Máthé Apor húsz méteres lövése jelentett először gólveszélyt, majd egy léc alá tartó lövés lepte meg kis híján Karda Hunort. Az 54. percben újra Máthé próbálkozott, majd fejjel veszélyeztettünk. A 66. percben összejött a gól is. Újra Máthé Apor volt a főszereplő, aki egy jobb oldali beadás után kilőtte a jobb alsó sarkot (2–0). A hajrában még akadt néhány ígéretes FK-próbálkozás, ám az eredmény nem változott.

A lefújás után Ubrankovics Zoltán vezetőedző nyilatkozott honlapunknak.

"A mérkőzés iramában nem, de a mi részünkről a játék tartalmi részében voltak magas színvonalú támadásfelépítések, vezetések. A végjátékban hiányoztak az utolsó jó cselek, tempírozott passzok, megoldások, emiatt nem lett nagyobb gólkülönbségű győzelem".

Elitliga U15, 1. csoport, alapszakasz 6. forduló
FK Csíkszereda – Sepsi OSK 2–0 (1–0)

Vezette: Dumitriu Cristian (Karácsonkő), asszisztensek: Moraru Sergiu (Bargaoani), Racu Robert (Roznov)
Gólszerzők: Păcuraru David (18.), Máthé Apor (66.)
Sárga lap: Keresztes Tamás (80+2.), ill. Ghiorghica Darius (27.), Bradeanu David (75.)
FK Csíkszereda: Karda Hunor – Orbán Márton (Catrinoi Sebastian, 73.), Kovács Erik (Keresztes Tamás, 77.), Bíró Artúr, Prezsmer Viktor (Bencze Lóránd, 41.), Sajgó Kristóf, Máthé Apor, Bíró Botond (Țurcă Dragoș, 73.), Păcuraru David, Ilyés Máté, Vass Norbert (Marian Robert, 41.) Vezetőedző: Ubrankovics Zoltán
Sepsi OSK: Mihaila Nicolae – Bradeanu David, Kiss Alpár, Lipan Alexandru (Meder Szabolcs, 50.), Molnár Patrik (György Máté, 50.), Ghiorghica Darius (Matei Sorin, 50.), Minescu Antonio, Aprodu Razvan (Floroi Ciprian, 41.), Urszuly József, Ungureanu George (Ghimbasan Vlad, 70.), Bodi Andrei Vezetőedző: Nicolae Liviu

Farkas Endre
 HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza