Elitliga U15, U16 | Két, egygólos vereség Jászvásáron

Az U14-es csapatunk mellett, a sorsolás szeszélye folytán, U15-ös és U16-os csapatunk is a Jászvásári Politehnica otthonában lépett pályára szombaton.Az U14-es csapatunk mellett a sorsolás szeszélye folytán U15-ös és U16-os csapatunk is a Jászvásári Politehnica otthonában lépett pályára szombaton. Ám míg a "kicsik" győztesen térhetnek haza Moldvából, a két nagyobb együttesünk egyaránt minimális különbségű vereséget szenvedett.

U16

Vezetőedzői értékelés:

"A mérkőzést két jó csapat játszotta, ellenfelünk jó fizikai képességekkel rendelkezett. A tervezett játékunkat nem sikerült a legjobban játszani, támadásfelépítéseinkél hamar közel tudtak kerülni hozzánk, szorosan védekeztek.
A helyzeteink ettől függetlenül meg voltak, az ellenfél mögé tudtunk kerülni, bejutni a kapujuk előterébe.
Sajnos egy középpályán való labdavesztesünk után egy gyors mélységi passzal az ellenfél helyzetbe került, amit be is lőtt.
Felidőig sikerült egyenlítenünk egy középpályán megszerzett labda után jól játszották le a fiúk a kontrajátékot.
Második félidőben egy jól eltalált szabadrúgás góllal megint előnybe került az ellenfél.
Ezután még mélyebben és szorosabban tudott védekezni az ellenfél, benne volt az egyenlítés a mérkőzésbe, sajnos nem sikerült".

Elitliga U16, 1. csoport, alapszakasz 4. forduló
Jászvásári Politehnica – FK Csíkszereda 2–1 (1–1)

Az FK gólját Luca Novelli szerezte a 42. percben
Sárga lap: Antal Hunor, Iosif Krisztián, Kovács Dávid
FK Csíkszereda: Antonucci Michele – Kozma Krisztián (Kovács Dávid 80.), Papp György, Kertész Márk, Iosif Krisztián (Bekő Kristóf, 67.),  Petrán Norbert, Nyitra Szabolcs (Kárándi Roland, 72.),Brugger Dániel (Halász Balázs, 67.), Luca Novelli, Ioó Edvin, Antal Hunor (Gál Áron, 72.) Vezetőedző: Szász Ferenc

U15

A mérkőzés lefújása után Ubrankovics Zoltán vezetőedző értékelt.

"Ezen a mérkőzésen nem érdemeltünk győzelmet, de az ellenfél sem volt jobb nálunk, legfeljebb harcosabb a középpályán, amiből jól tudtak jönni előre. A kapura igazán akkor voltak veszélyesek, ha mi helyezkedési vagy technikai hibákat követtünk el. Mi összehoztunk nekik egy gólt, viszont mi legfőképpen fejesekből mindig a kapust találtuk el, vagy kapu mellé helyeztük a labdát.

Azt is el kell ismerni amikor többet kockáztattunk, voltak nagyobb helyzeteik. Szomorú vagyok az eredmény miatt, de az ezen a héten lejátszott mérkőzések ugyanazt mutatták meg javítandó, fejlesztendő területnek, aminek segítségével egy ilyen kisebb pályán, ilyen beálló ellenfél ellen hogyan tudunk győztesen levonulni".

Elitliga U15, 1. csoport, alapszakasz 4. forduló
Politehnica – FK Csíkszereda 1–0 (1–0)

Jászvásár
FK Csíkszereda: Györfi Krisztián – Orbán Márton, Sajgó Kristóf, Kovács Erik, Bencze Lóránd – Nyegre Kund (Bíró Artur, 41.), Marian Robert, Máthé Apor - Bíró Botond (Catrinoi Sebastian, 41.), Vass Norbert, Ilyés Máté (Păcuraru David, 60.) Vezetőedző: Ubrankovics Zoltán

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza