Elitliga U15 | Gól nélküli döntetlen a Botoșani otthonában

Hiába dolgozott ki számtalan gólszerzési lehetőséget, végül meg kellett elégednie egy ponttal U15-ös, elitligás együttesünknek a Botoșani-nal szemben lejátszott szombati találkozón.

Elitliga U15 | Gól nélküli döntetlen a Botoșani	otthonában

Hiába dolgozott ki számtalan gólszerzési lehetőséget, végül meg kellett elégednie egy ponttal U15-ös, elitligás együttesünknek a Botoșani-nal szemben lejátszott szombati találkozón. A listavezető Jászvásári Politehnica hazai veresége miatt a döntetlennel sikerült közelebb kapaszkodnunk a dobogó legfelső fokához.

A szombati találkozót Ubrankovics Zoltán vezetőedző értékelte a lefújást követően.

"Az ellenfél kapusának sok feladatot adva nem sikerült elhozni a három pontot, de dicséret illeti a srácokat, hogy az állapotuknak és felkészültségüknek megfelelően minden szituációból egyénenként és csapatként is a maximumot hozták ki. Nem véletlenül voltak nyomás alatti gólhelyzeteink és örömteli, hogy a kapunk ismételten érintetlen maradt".

Elitliga U15, play-off, 1. csoport, 2. forduló
FC Botoșani – FK Csíkszereda 0–0

Bucecea
Vezette: Spaiuc Robert (Jászvásár), asszisztensek: Hriscu Daniel (Voroveşti), Ciobanu Cosmin Stefan (Jászvásár)
Sárga lap: Boliga Iulian (22.), Holeiciuc David (39.), ill. Bencze Lóránd (39.)
Kiállítva: Holeiciuc David (68.)
FC Botoșan: Drobotă Eduard – Grosu Valentin, Ardeanu Claudiu, Stîrbul Mihai (Cojocaru George, 60.), Lazăr Alexandru, Domniței Eduard, Moleiciuc David, Nicmitoi Angel, Buliga Iulian, Irimia Cosmin, Bodnar Eduard Vezetőedző: Frumuz Cristian
FK Csíkszereda: Karda Hunor – Orbán Márton, Sajgó Kristóf, Biró Artur, Bencze Lóránd, Marian Robert, Păcuraru David, Máthé Apor, Bíró Botond (Catrinoi Sebastian, 64.), Vass Norbert (Kovács Erik, 41.), Ilyés Máté (Nyegre Kund, 81.) Vezetőedző: Ubrankovics Zoltán

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza