Elitliga U15 | Győzelemmel felérő döntetlen

Elitliga U15 | Győzelemmel felérő döntetlen

Döntetlent játszott szombaton a Sepsi OSK-val szemben, és továbbjutott csoportjából U15-ös, elitligás csapatunk.

Az alapszakaszból való továbbjutás reményében lépett pályára U15-ös, elitligás csapatunk szombaton délelőtt. Fazakas Tibor együttesének egyetlen pont is elég volt a csoport második helyének megszerzéséhez. Ezt teljesítették is a fiúk, a továbbjutásra szintén apelláló Sepsi OSK fiataljai ellen sikerült kiegyenlíteni a hátrányt és kiharcolni a döntetlent, ami ezúttal győzelemmel ért fel. A srácok az ország legjobb 32 gárdája között folytathatják tovább a bajnokságot.

A lefújást követen Fazakas Tibor vezetőedző értékelt:

"Mindkét csapat számára a továbbjutás volt a tét, ami helyenként feszültséghez vezetett a mérkőzés alatt is. Egy kiegyensúlyozott első félidőt követően, a vendégek jutottak előnyhöz a második félidő elején, amit mindenáron megszerettek volna tartani, de egy pontrúgást követően kiegyenlítettünk, ami a jelen helyzetben egyenértékű a győzelemmel".

Elitliga U15, 2. csoport, alapszakasz 10. forduló
FK Csíkszereda – Sepsi OSK 1–1 (0–0)

Csíkszereda, Márton Áron Gimnázium, műfű
Gólszerzők: Kertész Márk, ill. Minescu Antonio
FK Csíkszereda: Antonucci Michele – Iosif Cristian, Nadejde Stefan, Kertész Márk, Kozma Krisztián, Sajgó Kristóf, Bekő Kristóf, Nyitra Szabolcs, Dande Erik, Antal Hunor , Szép Dávid Játszott még : Gál Áron, Halász Balázs és Balla Áron Vezetőedző: Fazakas Tibor

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza