Elitliga U15 | Győzelemmel kezdtünk

Elitliga U15 | Győzelemmel kezdtünk

A megyei selejtezőket követően útjára indult a labda az U15-ös Elitligában is. Fiataljaink hazai pályán a Bákói FC-t fogadták és egygólos győzelmet arattak.

Elkezdte a küzdelmeket csapatunk az U15-ös korosztály számára kiírt Elitligás bajnokságban. Fazakas Tibor és Hodgyai László tanítványai a 2-es csoportba kaptak besorolást. Ellenfeleink a Bákói FC, a Karácsonkői Sportiskola, a Gyergyószentmiklósi Jövő FC, a Székelyudvarhelyi FC és a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK lesznek.

Az első fordulóban a bákói fiatalok látogattak a Márton Áron Gimnázium mögötti műfüves pályára. A találkozót Fazakas Tibor foglalta össze honlapunknak.

A másfél hónapja, barátságos mérkőzésen elszenvedett vereségből tanulva, keményen, határozottan kezdtük a bákói csapat ellen az U15-ös korosztály első Elitligás mérkőzését. Ez láthatóan megzavarta a jó képességű ellenfelet és egyben plusz lendületet adott a csapatnak” – mondta el a szakvezető.

Egy izgalmas első félidőt követően, ahol mindkét oldalon adódtak lehetőségek, a második félidő 5. percében Antal Hunor megszerezte a mérkőzés egyetlen gòlját, Brugger Dani remek indítását követően” – idézte fel Fazakas Tibor.

Tegyük hozzá, hogy öröm volt látni, fiatal játékosaink milyen őszinte, kitörő örömmel ünnepelték a sikert. Ez a győzelem minden bizonnyal lendületet adhat a folytatáshoz is, amely egy hét múlva Karácsonkőn lesz.

Elitliga U15, 2. csoport, alapszakasz 1. forduló
FK Csíkszereda – Bákói FC 1–0 (0–0)

Csíkszereda, Márton Áron Gimnázium műfű
Vezette: Fodor József Lajos, asszisztensek: Marosi Mihály, Szécsi Csaba (mindhárman: Székelyudvarhely)
Gólszerző: Antal Hunor
FK Csíkszereda: Antonucci Michele – Iosif Cristian, Sajgó Kristóf, Brugger Dániel, Szép Dávid (Balla Áron, 70+3.), Nyitra Szabolcs (Dande Erik, 36.), Ioo Edvin (Nădejde Ștefan, 36.), Bekő Kristóf, Kozma Krisztián, Halász Balázs, Gál Áron (Antal Hunor, 31.) Vezetőedző: Fazakas Tibor
Bákói FC: Marin Emilian Mihai – Doană Valentin Sorin (Arsenoaia Albert, 58.), Ndoci Cassius Andrei, Bordea Mario Andreas, Milon Ștefan Gabriel, Axinte Tudor Mihai, Andonie Robert Andrei (Avădanei Darius Viorel, 67.), Luncașu Daniele Vasile, Călin Teodor Alberto, Blăgescu Cătălin Dumitru (Popovici Denis Valentin, 39.), Frăsinel Nicolae Vezetőedző: Jăpălău SergiuHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza