Elitliga U15 | Kiütéses siker

Elitliga U15 | Kiütéses siker

Nagyarányú, 11 gólos győzelmet aratott U15-ös Elitligás csapatunk a Gyergyószentmiklósi Jövő fiataljai ellen szombaton.

Esélyesként várták az U15-ös Elitliga harmadik fordulójának hazai mérkőzését Fazakas Tibor tanítványai, akik két forduló alatt két győzelmet arattak. Ezzel szemben a gyergyói fiatal reménységek két vereséggel indítottak és szerzett gól nélkül álltak a tabellán. Ennek megfelelően alakult a játék képe, csapatunk gólra törő, határozott játékkal rukkolt elő és ez eredményességben is megmutatkozott.

A folytatásban szintén hazai pályán folytatjuk, november 5-én, szombaton fogadjuk a Székelyudvarhely csapatát. A lefújást követően Fazakas Tibor vezetőedző értékelte a látottakat.

"Már a mérkőzés elejétől folyamatos nyomás alá helyeztük az újonc gyergyói csapat kapuját és a 12. percben meg is szereztük a vezetést. Ezek után folyamatosan gyengült az ellenfél ellenállása, de játékosaink dicséretére váljon, hogy a mérkőzés végéig megfelelő ritmust tudtak diktálni és mint csapat érdemelték ki az elismerést, nem az egyéni megmozdulásokban akartak jeleskedni" - foglalta össze vezetőedzőnk.

Elitliga U15, 2. csoport, alapszakasz 3. forduló
FK Csíkszereda – Gyergyószentmiklósi Jövő SC 11–0 (5–0)

Csíkszereda, Márton Áron Gimnázium műfű
Vezette: Marosi Mihály, asszisztensek: Sárkány János és Szécsi Csaba (mindhárman: Székelyudvarhely)
Gólszerzők: Szép Dávid (12.), Bekő Kristóf (16. és 45.), Antal Hunor (22., 35., 65. és 68.), Nādejde Stefan (50. és 53.), Kozma Krisztián (29.), Iosif Cristian (41.)
FK Csíkszereda: Antonucci Michele – Iosif Cristian, Kozma Krisztián, Kertész Márk, Halázs Balázs, Sajgó Kristóf, Nyitra Szabolcs, Bekő Kristóf, Dande Erik, Antal Hunor, Szép Dávid Vezetőedző: Fazakas Tibor
Gyergyószentmiklósi Jövő SC: Kabucz Sebestyén – Csergő Gellért, Köllő Tamás, György Ádám, Albert Marvin, Csiki Tamás, Bartis Dávid, Marton Bence, Baricz Lukács, Barabás Apor, Jánosi Zsolt Vezetőedző: Bartis Szabolcs

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza