Elitliga U15 | Újabb diadal

Elitliga U15 | Újabb diadal

Hazai pályán magabiztos, háromgólos diadalt aratott U15-ös Elitligás csapatunk a Karácsonkői Sportiskola ellen.

Sepsiszentgyörgyi döntetlent és bákói vereséget követően fogadta legfiatalabb Elitligás csapatunk a Karácsonkői Sportiskola együttesét szombaton. Jól indult a találkozó hazai szempontból, a 6. Percben jó lövéssel jeleztük, hogy itthon szeretnénk tartani a három bajnoki pontot. Az első húsz perc egyértelmű FK-fölényt hozott, több jó lövést is feljegyezhettünk.

A Karácsonkő a 22. percben alakított ki először kisebb helyzetet. Négy egységgel később megszereztük a vezetést, Iosif Cristian húzott el jól a jobb oldalon, pontos beadására jól érkezett Bekő Kristóf és a hálóba pofozta a labdát (1–0). A szünetig hiába adódott több lehetőségünk az előny növelésére, maradt a minimális vezetés a pihenőre.

A második játékrész nem hozott változást, továbbra is fölényben játszottak fiatal tehetségeink. A második találat az 55. percben született meg méghozzá Antal Hunor révén, szép lövés volt (2–0)! Jellemző a játék képére, hogy kapusunknak a 62. percben kellett első alkalommal komolyabb védést bemutatnia. A slusszpoén újra a miénk volt, Brugger Dániel remek átlövéssel állította be a végeredményt (3–0). A csapat március 12-én lép pályára legközelebb Gyergyószentmiklóson.

A lefújást követően Fazakas Tibor vezetőedző összegezte a pályán történteket.

"Izgalommal teli várakozás előzte meg a mérkőzést, már az öltözőben érződött a motiváltság, győzni akarás, amit sikerült a pályára is kivinni. Már a legelejétől egymás után vezettük a veszélyes támadásokat és az igyekezetnek meglett az eredménye egy gyönyörű jobb oldali indítást követően, a beadásra érkező Bekő Kristóf lőtt a kapuba. A második félidőben is elismerést érdemel minden játékos, a végig kellő ritmusú mérkőzésen még Antal Hunor és Brugger Dániel talált a kapuba" - tekintett vissza a vezetőedző.

Elitliga U15, alapszakasz 7. forduló
FK Csíkszereda – Karácsonkői Sportiskola 3–0 (1–0)
Csíkszereda, Márton Áron Gimnázium műfű
Vezette: Straia Marius (Maroshévíz), asszisztensek: Urita Alexandru (Csíkszereda), Ianu Dan (Csíkszereda)
Gólszerzők: Bekő Kristóf (26.), Antal Hunor (55.), Brugger Dániel (65.)
FK Csíkszereda: Michele Antonucci – Iosif Cristian, Kertész Márk, Nădejde Ștefan, Kozma Krisztián, Sajgó Kristóf, Brugger Dániel, Nyitra Szabolcs, Ioo Edvin (Gál Áron, a szünetben, Balla Áron, 55.), Szép Dávid (Antal Hunor, a szünetben), Bekő Kristóf Vezetőedző: Fazakas Tibor
Karácsonkő: Chiriac Ionuț – Ciobotaru Robert, Maxim Alex, Alivtar Tudor, Olariu Codrin (Danei Mateo, 27.), Cofu Samuel (Romanescu Matei, 46.), Anton Tudor, Ungureanu Ianis (Derpe Petru, 46.), Pavel Mihnea (Panțăr Dragoș, 46.), Hanamrie Mihnea, Burghie Nikolai (Ciobanu Ioan, 53.) Vezetőedző: Burlacu Gheorghe

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza