Elitliga U15 | Kiütéses diadal

Egy félidő alatt eldöntötte a három pont sorsát U15-ös együttesünk a Bodzavásári Gloriával szemben, szombaton kora délután.

Elitliga U15 | Kiütéses diadal

Egy félidő alatt eldöntötte a három pont sorsát U15-ös együttesünk a Bodzavásári Gloriával szemben, szombaton kora délután.

Hamar megszerezhettük volna a vezetést a mérkőzésen, ám a Marian Robert által kiharcolt büntetőt Sajgó Kristóf nagy erővel a felső kapufára lőtte a harmadik percben. A 9. percben újabb nagy FK-lehetőség maradt kihasználatlanul, ám a 12. minutumban Vass Norbert már nem hibázott (1–0). A következő percekben feljegyezhettünk még egy hazai lesgólt, a 20. percben pedig hatalmas tűzijáték alakult ki a Gloria kapuja előtt, ám kimaradt a helyzet, ahogy egy perccel később is ziccert vétettünk.

A 26. percben Sajgó Kristóf bal oldalról kilőtte a hosszú sarkot, öt egység elteltével Marian Robert szép emelése talált utat a kapuba (3–0). A 33. percben Păcuraru David 16 méterről, mintaszerű szabadrúgás-góllal növelte az előnyünket (4–0). Ilyés Máté a 36. percben balról kilőtte a hosszú sarkot, egy perccel később Marian Robert középről talált be (6–0). A félidő záróakkordját Máthé Apor nagy szólója és felső kapufája jelentette.

A második játékrészt Bíró Artur találatával indítottuk, majd Nyegre Kund lőtt védhetetlenül a léc alá (8–0). Az 50. percben először kellett igazán nagyot védenie Györfi Krisztián. Az 54. percben a csereként beállt Buzilă Robert szépített a jobb oldalról (8–1). A végeredményt Catrinoi Sebastian állította be szép kiugrás végén (9–1). Ubrankovics Zoltán csapata matematikailag is biztosította helyét a felsőházi rájátszásban, az alapszakaszt pedig jövő szombaton a Bodzavásári Sötér Balázs Jolán Sportiskola ellen zárja.

Elitliga U15, 1. csoport, alapszakasz 10. forduló
FK Csíkszereda – Bodzavásári Gloria 9–1 (6–0)

Csíkszereda, FK Sportpark
Vezette: Cupu Raul George (Fogaras), asszisztensek: Ciucanu Octavian (Brassó), Tunsoiu Marian (Újsinka)
Gólszerzők: Vass Norbert (12.), Sajgó Kristóf (26.), Marian Robert (28., 37.), Păcuraru David (33.), Ilyés Máté (36.), Bíró Artur (41.), Nyegre Kund (47.) Catrinoi Sebastian (77.), ill. Buzilă Robert (54.)
FK Csíkszereda: Győrfi Krisztián – Orbán Márton (Țurcă Dragoș, 41.), Sajgó Kristóf, Kovács Erik, Bíró Artur, Máthé Apor (Nyegre Kund, 41.), Păcuraru David (Ferencz Dávid, 41.), Ilyés Máté (Catrinoi Sebastian, 41.), Bence Lóránd, Vass Norbert, Marian Robert Vezetőedző: Ubrankovics Zoltán
Gloria: Dinu Darius (Gavrilă Eduard, 50.) – Dogaru David, Ursea Denis, Lupu Alexandru, Necula Mihai, Ganciu Alex, Rotaru Ianis, Sava Eduard, Bucur David, Filipoiu Flavius, Frătila Alin (Buzilă Robert, 50.) Vezetőedző: Tudose Vasile

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza