Elitliga U15 | Küzdelmes győzelem

A Brassói Kids Tâmpa elleni hazai győzelmével továbbra is versenyben maradt a play-off csoportjából való továbbjutásért U15-ös, elitligás csapatunk.

Elitliga U15 | Küzdelmes győzelem

A Brassói Kids Tâmpa elleni hazai győzelmével továbbra is versenyben maradt a play-off csoportjából való továbbjutásért U15-ös, elitligás csapatunk.

A továbbjutási esélyek életben tartásához mindenképpen győzelemre volt szüksége Ubrankovics Zoltán legénységének a play-off csoportköránek utolsó előtti találkozóján. Rájátszáshoz méltó küzdelmet hozott a találkozó első félideje. A játékrész közepén megszereztük a vezetést, Marian Robert egyéni akció végén, egy labdaszerzést követően talált be (1–0). Két perccel azután, hogy átléptük az első fél órát, egyenlített a Brassó, a vendégek tizese, Muraru Luca, mintegy húsz méterről, kissé balról kilőtte a bal felső sarkot (1–1).

A második félidőt Sajgó Kristóf oldalhálóba vágódó közeli lövése vezette fel, majd Ștefanescu bal alsó sarokra tartó lövését fogta remek vetődéssel Karda Hunor. A 48. percben Mihai Vlad 17 méteres lövése szállt fölé. A folytatásban leginkább a mezőnyben gyűrték egymást a felek, gólhelyzetig nem igen jutottak el a csapatok. A hajrához közeledve egyértelműen átvettük az irányítást. A 63. perc végén Máthé Apor egy szép csellel tisztára játszotta magát, majd 15 méterről kevéssel fölé lőtt. Három egység elteltével ugyanő szlalomozott végig a vendégtérfélen, majd lőtt a bal kapufa mellé kevéssel.

A 69. percben Bencze Lóránd húzódott előre és kissé balról, 20 méterről védhetetlenül lőtt a kapu bal oldalába (2–1). Bódi Lehet a 78. percben nagyszerű jobb oldali szóló utáni beadására nem érkeztek jól a társak, egy perc múlva újra Bódi volt a főszerepben, ám a kapu előtt nem találta el a labdát.

FKCS

A találkozót Ubrankovics Zoltán vezetőedző értékelte a lefújás után.

"Annak ellenére, hogy három perccel a kezdés előtt Orbán Marcinak begörcsölt a hasa és emiatt szinte bemelegítés nélkül kellett Prezsmer Viktornak pályára lépni és az egy évvel fiatalabb jobbszélső, Biró Botondból kellett jobb hátvédet faragni, küzdelmes mérkőzésen még ha egy góllal is, de megérdemelten nyertünk".

Győzelmével Ubrankovics Zoltán csapata megőrizte az esélyt a továbbjutásra, amely az utolsó játéknapon, az éllovas Steaua elleni, idegenbeli ki-ki meccsen dől majd el április 13-án.

Elitliga U15, play-off, 1. csoport, 9. forduló
FK Csíkszereda – Brassói Kids Tâmpa 2–1 (1–1)

Csíkszereda, Sportpark
Vezette: Biró Zsolt (Bölön), asszisztensek: Ghinea Lóránd, Csata Raymond (mindketten Sepsiszentgyörgy)
Gólszerzők: Marian Robert (22.), Bencze Lóránd (69.), ill. Muraru Luca (32.)
Kiállítva: P. David (80.)
FK Csíkszereda: Karda Hunor – Prezsmer Viktor (Tatu Márk, 80+2.), Sajgó Kristóf, Bíró Artur, Bencze Lóránd, Máthé Apor (Păcuraru David, 80+1.), Ilyés Máté, Vass Norbert, Bódi Lehel, Marian Robert, Bíró Botond Vezetőedző: Ubrankovics Zoltán
Brassó: M. Răzvan – P. Andrei, P. David, M. Edi, T. Teo, M. Vlad, B. Robert, M. Luca, Ș. Vlad, C. Cristi, D. Marius Vezetőedző: Cristea Nicolae

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza