Elitliga U16 | Az élen maradni

Elitliga U16 | Az élen maradni

A Suceava-i Sportiskola ellen lép pályára listavezető U16-os Elitligás alakulatunk szombaton. Az előkelő pozíció megtartásához mindenképp pontra, pontokra van szükség, ami a fiúk bajnoki formáját látva nem túlzott cél a mérkőzésre.

Nagyszerűen szerepel U16-os Elitligás csapatunk, amely négy forduló alatt négy győzelmet könyvelhetett el és vezeti a bajnoki táblázatot. Az előző játéknapon fiatal tehetségeink emlékezetes mérkőzésen ütötték ki a Bodzavásári Sőtér-Balázs Jolán Sportiskola csapatát.

Az ellenfél eddig érdekes sormintával játszotta meccsit. Az első fordulóban hazai pályán ikszeltek a Sepsi OSK fiataljaival, majd idegenben verték a Botosánt. A harmadik körben újabb otthoni döntetlen következett a Bákó ellen, az előző hétvégén pedig a Jászvásári Politehnica otthonában arattak egygólos diadalt.

A sorminta szerint most hazai döntetlen következne, ám ehhez fiataljainknak is lesz egy-két szavuk és bizonyára a győzelem reményében utaznak Suceavára Szakál Csaba tanítványai. A mérkőzés szombaton 12 órakor veszi kezdetét.

Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza