Elitliga U16 | Elvitte a három pontot a Botoșani

Hazai vereséggel folytatta play-off szereplését U16-os, elitligás csapatunk a Botoșani ellen. A vendégek könyörtelenül kihasználták Szász Ferenc tanítványainak hibáit.

Elitliga U16 | Elvitte a három pontot a Botoșani

Hazai vereséggel folytatta play-off szereplését U16-os, elitligás csapatunk a Botoșani ellen. A vendégek könyörtelenül kihasználták Szász Ferenc tanítványainak hibáit.

A találkozót Szász Ferenc vezetőedző foglalta össze honlapunknak:

"Nagyon nehéz egy ilyen mérkőzés után reális véleményt megfogalmazni. Az első 15 percben elkövetett hibáinkat az ellenfél kíméletlenül kihasználta, míg nekünk a száz százalékos gólhelyzetben is megremegett a lábunk. Ameddig szögletnél nem koncentrálunk és amíg gólpasszt adunk az ellenfélnek, nagyon nehéz lesz eredményeket elérni. Az, hogy milyen játékminőségben tudtunk ellenfelünk fölé kerekedni, amíg ez nem mutatkozik meg eredményességben is, addig csupán aki látta a mérkőzést, az tudja, mennyi energiát tett bele ebbe a mérkőzésbe a csapat.

Természetesen látom a hibákat és ezeket edzéseken próbáljuk gyakorolni és kiküszöbölni, de sajnos nyomás alatt ez nem megy egyelőre. Sajnálom a csapatomat, mert vereséget szenvedett ma és így a második hazai bajnoki vereségét szenvedte el a bajnokságban. Dolgozunk tovább és a hátralevő mérkőzéseken reményeim szerint nem fogunk ennyit hibázni védekező pozícióban és a helyzeteinket is be fogjuk rúgni, akkor már eredmény is lesz".

Elitliga U16, play-off, 1. csoport, 7. forduló
FK Csíkszereda – FC Botoşani 0–2 (0–2)

Csíkszereda, Sportpark
Vezette: Szakács József (Sepsiszentgyörgy), asszisztensek: Bedőházi Gergely (Sepsiszentgyörgy), Onea Alexandru (Szitabodza)
Gólszerzők: Luncașu Daniele (4. és 15.)
Sárga lap: Ioó Edvin (66.), ill. P. Denis (27.), B. Luca (34.), A. Teodor (57.)
FK Csíkszereda: Antonucci Michele – Iosif Krisztián, Papp György, Halász Balázs (Kertész Márk, 64.), Bekő Kristóf, Erdei Ramon, Petran Norbert, Brugger Dániel, Luca Noveli, Kárándi Roland, Ioó Edvin Vezetőedző: Szász Ferenc
Botoşani: A. Adrian – A. Edouard (C. Mihai, 71.), P. Yannis, P. David, B. Luca (N. Alex, 46.), P. Denis, B. Gavril, A. Teodor, H. David (P. Mihnea, 84.), Ș. Alexandru (T. Andrei, 71.), F. Mario Vezetőedző: Bulgheru Mirel

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza