Elitliga U16 | Győzelemmel zártuk a bajnokságot

Elitliga U16 | Győzelemmel zártuk a bajnokságot

Befejeződött az U16-os, elitligás bajnokság felsőházi rájátszása. Csapatunk hazai győzelemmel zárta a küzdelmeket, az már korábban eldőlt, hogy számunkra nem folytatódik a pontvadászat és a csoportot megnyerő Bákói FC játszhat az érmes helyezésekért.

A Brassói Kids Tâmpa elleni hazai találkozóval zárta a 2022/2023-as szezonját U16-os, elitligés együttesünk. Szakál Csaba tanítványai a felsőházi rájátszás tizedik fordulójában, hazai pályán szerepeltek. A találkozó remek küzdelmet hozott, a jó erőkből álló brassóaiakkal szemben igazi rangadót játszottak fiataljaink. A 12. percben Papp Szilárd került ziccerbe, ám kimaradt a lehetőség, ahogy Gáll Péter ismétlése is. Tíz perc múlva, a 22. minutumban megszületett a vezető találatunk, Gáll Péter volt az előkészítő, Luca Păcuraru pedig befejezte az akciót (1–0). Nem sokáig tartott az öröm, az ellenfél kiegyenlítette az állást a 33. percben.

A szünetben változtatott Szakál Csaba, Ambrus Szabolcsot Brugger Dániel váltotta, Papp Szilárd helyett Nagy Loránd érkezett. A 62. percben sikerült eldönteni a találkozót, Tóth-Pál Előd passzát Gáll Péter váltotta gólra (2–1). Az U16-os együttes ezzel a találkozóval zárta a szezont. A felsőházi rájátszás második helyén zártunk, a csoportból csak az első helyezett Bákói FC jutott tovább.

Elitliga U16, play-off, 10. forduló
FK Csíkszereda – Brassói Kids Tâmpa 2–1 (1–1)

Csíkszereda
Vezette: Mailat Horatiu Ioan (Maroskeresztúr), asszisztensek: Cozma Alexandru, Cherteș Cristian Marius (mindkettő Marosvásárhely)
Az FK gólszerzői: Luca Păcuraru (22.), Gáll Péter (62.)
FK Csíkszereda: Szilágyi Márton – Sas David, Balint Eric, Varró Richárd – Keszler-Nagy Roland, Tóth-Pál Előd, Pap Dávid, Ambrus Szabolcs, Luca Păcuraru, Papp Szilárd, Gáll Péter Vezetőedző: Szakál Csaba

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza