Elitliga U16 | Három gól és három pont a Sepsi ellen

A találkozó nagy részében dominált és magabiztosan tartotta itthon a három bajnoki pontot U16-os, elitligás együttesünk a Sepsi OSK ellen.

Elitliga U16 | Három gól és három pont a Sepsi ellen

A találkozó nagy részében dominált és magabiztosan tartotta itthon a három bajnoki pontot U16-os, elitligás együttesünk a Sepsi OSK ellen.

A szombati találkozón Ioo Edvin kétszer, Brugger Dániel egyszer volt eredményes. A lefújás után Szász Ferenc vezetőedző értékelt.

"Az első félidőben nagyon nagy iramot diktáltunk, és a játék minőség is magas szintű volt. Ebben a szakaszban ellenfelünk teljesen zavarban volt és gördülékenyen mentek a támadások. Sok lehetőséget és helyzetet alakítottunk ki, de ezekből csupán két lehetőséggel tudtunk élni.

A második félidő már hektikusabb volt, de a harmadik gólunk igazábol lezárta a mérkőzést. Ahhoz képest, hogy nem csupán szomszédvári rangadó volt, hanem egy veretlen és a tabellán előttünk álló csapat elleni rangadóról beszélünk, tulajdonképpen egy teljesen kontroll alatt lehozott mérkőzést tudtunk játszani a második félidőben már a magából többet megmutató ellenfelünk ellen. Gratulálok, nagyon boldog vagyok a győzelem és a helyenkénti szuper játékhoz".

Elitliga U16, 1. csoport, alapszakasz 6. forduló
FK Csíkszereda – Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK 3–0 (2–0)

Csíkszereda, Sportpark
Vezette: Moraru Sergiu (Bargaoani), asszisztensek: Dumitriu Cristian (Karácsonkő), Racu Robert (Roznov)
Gólszerzők: Ioó Edvin (2, a másodikat büntetőből), Brugger Dániel
FK Csíkszereda: Michelle Antonucci – Iosif Cristian (Kovács Dávid, 83.), Kertész Márk, Papp György, Kozma Krisztián, Erdei Ramon, Nyitra Szabolcs (Mózes Ádám, 83.), Brugger Dániel (Petran Norbert, 67.), Bekő Kristóf (Kárándi Roland, 67.), Ioó Edvin (Gál Áron, 83.), Luca Novelli Vezetőedző: Szász Ferenc
Sepsi OSK: Saulga Alexandru – Suciu Flavius-Andrei, Pacurar Petru, Kolcza Dávid, Cantauz Raul, Tauta Vlad, Balint Darius, Batzula Hunor, Butyka Zsolt, Raduyan Rares, Stroie Mihnea Vezetőedző: Dirvareanu Florin

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza