Elitliga U16 | Idegenbeli győzelem

Elitliga U16 | Idegenbeli győzelem

Hátrányból fordítva sikerült megszereznie a győzelmet U16-os Elitligás csapatunknak az FC Botoşani vendégeként. A hazaiak vezető találatára még az első félidőben érkezett válaszunk, majd a második félidőben még két gólt sikerült szerezni.

A múlt heti hazai kisiklás után idegenbeli fellépés várt az U16-os Elitligában szereplő csapatunkra. Rendkívül rossz minőségű talaj fogadta a két gárdát az FC Botoşani fiataljainak otthonául szolgáló Ipoteşti-en. Jól kezdtük a mérkőzést, Jakab Krisztián már az ötödik percben ziccerbe került. A lehetőség kimaradt, a 18. percben pedig egy szabadrúgás után előnybe kerültek a hazaiak (1–0).

A folytatásban sorra alakítottuk ki a helyzeteket, a 20. percben Bödő került helyzetbe, egy minutummal később Jakab próbálkozott átlövésből, majd Keszler lehetőségét jegyezhettük fel. A 35. percben góllá értek a próbálkozásaink, Jakab kísérletezett ismét lövéssel, a kipattanót Keszler Roland váltotta gólra (1–1).

A második félidő elején a hazaiak hagytak ki nagy lehetőséget, Deáky Zsombor nagyot hárított. Fél óra telt el a második játékrészből, amikor Papp Szilárd találatával átvettük a vezetést (1–2). A vége előtt három perccel pedig lezártuk a mérkőzést, Balint Eric tette fel az i-re a pontot (1–3).

Elitliga U16, alapszakasz, 7. forduló
FC Botoşani - FK Csíkszereda 1–3 (1–1)

Ipoteşti
Vezette: Lazar Marius (Marginea), asszisztensek: Senciuc Stefan Ovidiu (Suceava), Iftode David (Fălticeni)
Az FK Csíkszereda gólszerzői: Keszler Roland (35.), Papp Szilárd (68.), Balint Eric, 77.)
FC Botoşani: Filote Iustin – Hîji Luis, Diaconu Tudor, Cicibiu Rareș (Pădurariu Yannis, 60.), Poamaneagra Denis (Roșu Eduard, 72.), Bucșa Gavril, Rotariu Vlad (Suchianu Alexandru, 60.), Busaga Mihnea, Clim Mihai (Voitovici Bogdan, 53.), Apostol Edouard (Nacu Alex, 72.), Feraru Mario Vezet : Hâj Cătlin
FK Csíkszereda: Deáky Zsombor – Ambrus Szabolcs, Varró Richárd, Vorga Hunor, Papp György, Tóth-Pál Előd (Kabucz Kristóf, 78.), Păcuraru Luca (Nagy Lóránd, 47.), Bödő Zoltán Efraim, Papp Szilárd, Keszler Roland (Balint Eric, 72.), Jakab Krisztián Vezetőedző: Szakál CsabaHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza