Elitliga U16 | Jászvásáron is a győzelem a cél

Elitliga U16 | Jászvásáron is a győzelem a cél

A három pont megszerzésének reményében utazott el U16-os Elitligás csapatunk Jászvásárra, ahol a hatodik helyen álló Politehnica vár második helyezett fiataljainkra.

Emlékezetes mérkőzésen vannak túl U16-os tehetségeink. A Bákó elleni hazai döntetlennel minden esélyünk megmaradt, hogy a dobogóról fussunk neki a rájátszásnak. Persze, addig még van hátra három alapszakasz-mérkőzés és a sűrű élmezőnyt elnézve ezeken a lehető legtöbb pontot kell szerezni.

Erre elsőként szombaton délben Jászvásáron adódik lehetősége Szakál Csaba tanítványainak. A helyi Politehnica műfüves pályáján egyértelmű a célkitűzés: győzni kell! A moldvai csapat az utóbbi hetekben nem találja önmagát, az előző két fordulóban egyaránt vereséget szenvedtek, a Bákó ellen tizenhat gólos pofonba szaladtak bele. Utoljára egy hónappal ezelőtt, a Sepsi OSK gárdáját tudták felülmúlni 3–2-re idegenben.

Ettől függetlenül nem lehet félvállról venni a jászvásáriakat, hiszen mégiscsak a hatodik helyen tanyázó csapatról van szó, akik a vereségek mellett begyűjtöttek négy diadalt is. Félelemre természetesen nincsen ok. Ha a csapat hozza a tőle megszokott fegyelmezett, kreatív, győzelemre törő játékát, akkor aligha lesz kétséges a győztes kiléte.

A csapat teljes, 17+2 fős kerettel utazott el, szerencsére szinte minden játékos kivétel nélkül egészséges. Jakab Krisztián az U17-es csapattal tartott Kolozsvárra, az előző hétvégéhez képest ez az egy változás van a keretet illetően, illetve Szilágyi Márton felépült a vállsérüléséből, így ő is csatlakozni tudott, Andrey Trebushniy helyett ő utazott most el a kerettel.

A mérkőzés szombaton 12 órakor kezdődik Jászvásáron. Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza