Elitliga U16 | Küzdelmes győzelem

Elitliga U16 | Küzdelmes győzelem

Nagy küzdelemben, igazi csapatmunkát felmutatva tartotta itthon a három pontot U16-os Elitligás csapatunk a bajnokság rájátszásának negyedik fordulójában.

Dobogósok rangadóját játszotta U16-os csapatunk a Suceava-i Sportiskola csapatával szombaton délelőtt. A listavezető Bákó mögötti pozíció megtartásához mindenképpen szükségünk volt a három pontra.

Minden bizonnyal a látogatók is a győzelem reményében érkeztek Csíkszeredába. Ennek megfelelően a 7. percben megszerezték a vezetést. A vendégtalálathoz kellett védelmünk figyelmetlensége is, eladtuk a labdát és ziccerbe hoztuk az ellenfelet amit ki is használtak Gavrilovici révén (0–1).

A gól után két perccel Jakab szöglet után kapufát ért el, az ezt követően kialakult helyzetet nem tudtuk értékesíteni. A 13. percben sikerült egyenlíteni. Ambrus beadása jól találta meg a második vonalban érkező Jakab Krisztiánt, aki jól készítette vissza a játékszert Bödőnek, ő pedig jól fejezte be az akciót (1–1).

Szilágyi bravúrjai is kellettek

Jól kezdtük a második játékrészt, öt perc elteltével Bödő Efraim Zoltán Papp György beadása után fejelt a hálóba (2–1). A továbbiakban folyamatosan átvette a kezdeményezést a Suceava és több veszélyes támadást vezettek. Ki kell emelnünk Szilágyi Márton teljesítményét a hazai kapuban. A mérkőzés hajrájában több alkalommal mentett kitűnően kapusunk, az utolsó pillanatokban padig elképesztő bravúrt bemutatva tartotta meg az eredményt.

Az U16-os csapatunk márciusban a Brassói Kids Tâmpa vendégeként folytatja majd a bajnokságot.

Elitliga U16, Play-off 4. forduló
FK Csíkszereda – Suceava-i Sportiskola 2–1 (1–1)

Csíkszereda, Márton Áron Gimnázium műfű
Vezette: Papp Csaba (Marosludas), asszisztensek: Moldovan Radu Petrisor (Marosszentkirály), Sîncrăian Andrei (Marosvásárhely)
Gólszerzők: Bödő Efraim Zoltán (13. és 50.), ill. Gavrilovici Luca (7.)
Sárga lap: Papp Szilárd (75.), ill. Anton Ioan (63.)
FK Csíkszereda: Szilágyi Márton – Keszler Roland, Varró Richárd, Sas David, Papp György (Nagy Botond, 59.), Bödő Efraim Zoltán (Nagy Lóránt, 59.), Balint Eric, Jakab Krisztián (Gáll Péter, a szünetben), Ambrus Szabolcs (Lungu Alexandru, 80.), Tóth Pál Előd, Papp Szilárd Vezetőedző: Szakál Csaba
Suceava: Cojocariu Denis Alessandro – Panciuc Iustin Ioan, Găină Fabian,  Todorean Cosmin Ciprian, Crăciun Matei Andrei, Găină Augutin, Burlacu Sebastian, Patraru Ștefan Valentin, Băbășcu Victor Ionuț, Anton Ioan Alexandru (Crițan Gabriel, 64.), Gavrilovici Luca (Recolciuc  Ștefan Stelian, 64.) Vezetőedző: Anton Ciprian

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza