Elitliga U16 | Négygólos pofon a Botoșani ellen

A második mérkőzését is elvesztette U16-os, elitligás együttesünk a felsőházi rájátszásban.

Elitliga U16 | Négygólos pofon a Botoșani ellen

A második mérkőzését is elvesztette U16-os, elitligás együttesünk a felsőházi rájátszásban. Szász Ferenc tanítványai az utolsó helyre csúsztak vissza.

A Bákó elleni play-off rajt után újra idegenben kellett bizonyítania U16-os, elitligás csapatunknak. Nem sikerült javítani a mérlegünkön és a második találkozót is elvesztették fiataljaink. A szombati mérkőzést Szász Ferenc vezetőedző értékelte honlapunknak.

"A mai mérkőzésen kiütközött, mennyire nincs, illetve kevés igazi karakteres játékosunk van, és sebesség hiánya is meglátszott jó pár játékoson. Előre játékban pedig a minőség hiányzott. Az első félidőben el kellett volna dönteni a mérkőzést, a széleken állandóan bontottunk, de egyszerűen nincs vége a játékunknak. Az pedig, hogy az ellenfélből a két, erős karakteres játékos kivégez minket két kipattanó labdából, egyszerűen már nem is bosszantó, hanem a teljes koncentráció hiányára utal.

Jó pár játékosnak el kell s kellene gondolkoznia, hogy egy akadémián dolgozik és ez nem kötelező, nem ajándékba kapták a lehetőséget. Tenni és élni kell s kellene vele! Ha őszinték akarunk lenni, a felsőházi továbbjutásunk immáron a mai nappal eléggé lehetetlen küldetés lett, így a kupára kell fókuszálnunk és ott megmutatni, hogy nem ez az igazi arcunk, valamint a további felsőházi mérkőzéseken felfogni, hogy ez más sebességet és hozzáállást követel!"

Elitliga U16, play-off, 1. csoport, 2. forduló
FC Botoşani – FK Csíkszereda 4–0 (1–0)

Bucecea
Vezette: Ciobanu Cosmin Ștefan (Jászvásár), asszisztensek: Hriscu Daniel (Voroveşti), Spaiuc Robert (Jászvásár)
FK Csíkszereda: Michelle Antonucci – Iosif Krisztián (Mózes Ádám, 56.) – Kertész Márk (Halász Balázs, 64.), Papp György, Kozma Krisztián (Petran Norbert, 78.), Erdei Ramon – Nyitra Szabolcs – Brugger Dániel (Antal Hunor, 78.), Szép Dávid – Ioo Edvin, Bekő Kristóf (Dande Erik, 46.) Vezetőedző: Szász Ferenc

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza